Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Nyuhungkeun ka sadayana anu sumping kana pagelaran anu disponsoran ku asosiasi

XNUMX. XNUMX.Ukuran pangendalian inféksi dasar

Kami naroskeun ka sadayana panitia sareng pengunjung anu kalibet dina fasilitas sareng pagelaran pikeun gawé bareng sareng langkah-langkah pencegahan inféksi dasar ieu.

  • Sakumaha aturan umum, ngagem topéng sepanjang waktos.
  • Sacara tuntas disinihan sareng ngumbah panangan anjeun.
  • Coba pikeun nahan paguneman (ulah ngagorowok) sareng sopan santun batuk.
  • Kami bakal narékahan pikeun ventilasi.
  • Sacara prinsip, tuangeun sareng nginum dilarang.
  • Kami bakal aktip nganggo aplikasi konpirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Buruh sareng Kesejahteraan.
  • Kami bakal ngalaksanakeun pangukuran suhu sareng nyandak tindakan sapertos ngantosan di bumi upami anjeun muriang tinggi (*) dibandingkeun sareng demam normal atanapi upami anjeun ngagaduhan salah sahiji gejala ieu.
    • Gejala sapertos batuk, dispnea, malaise umum, nyeri tikoro, irung runny / irung irung, gangguan rasa / olfaction, nyeri sendi / otot, diare, utah, jst.
    • Nalika aya kontak caket sareng uji PCR positip
    • Upami aya batesan imigrasi, riwayat kunjungan ka nagara / daérah anu meryogikeun periode panineungan saatos lebet, sareng hubungan caket sareng penduduk dina dua minggu ka tukang, jst.
      * Conto standar "nalika aya panas langkung luhur tibatan panas normal" …… Nalika aya panas 37.5 ° C atanapi langkung luhur atanapi XNUMX ° C atanapi langkung luhur dibanding panas normal

XNUMX. XNUMX.Balikan deui dukungan nalika pagelaran ditunda atanapi dibatalkeun

Upami pagelaranana ditunda atanapi dibatalkeun sareng pengembalian dana parantos dilakukeun, kami bakal dikirimkeun ka anjeun cara ngabalikeun duit ku mail atanapi email.Punten turutan pitunjukna sareng lengkepan prosedur dina jangka waktu panarimaan ngabalikeun duit.Jumlah anu tiasa dibalikeun ngan ukur harga tikét sareng biaya mulangkeun tikét anu dikaluarkeun.Punten perhatoskeun yén biaya pameseran (resi smartphone, resi toko, jasa kurir) henteu lumaku.