Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Pikeun pangguna studio musik

XNUMX. XNUMX.Watesan jumlah pangguna

Éta bakal XNUMX% tina kapasitas unggal rohangan.

XNUMX. XNUMX.Ukuran pencegahan inféksi dasar

Punten laksanakeun langkah pencegahan inféksi ieu sateuacan dianggo.

  • dasarna"XNUMX. Ménta panggunaan" tina "Ngeunaan panggunaan fasilitas"Numutkeun kana.
  • Dina raraga nyegah inféksi titik-titik, punten ngamankeun jarak antarpribadi antara pangguna sareng latihan ku nyanghareup kana témbok supados henteu silih nyanghareup.
  • Pikeun nyegah inféksi kontak, hindarkeun ngabagi instrumen pikeun sababaraha jalma sabisa-bisa.Salaku tambahan, nalika ngabagi, punten ngabersihan pangguna sacara rajin.
  • Upami sesah nganggo topeng, sapertos nalika latihan paduan suara atanapi instrumen angin, dimungkinkeun pikeun nyandak tindakan pencegahan ngalawan inféksi sareng henteu nganggo topéng.Nanging, pastikeun nganggo topéng nalika istirahat.
  • Anggo kipas ageung dipasang di studio unggal 30 menit dugi ka 1 jam, buka panto, sareng pastikeun na ventilasi kamar ka luar.
  • Punten angkat langsung saatos pamungkas panggunaan.
  • Henteu mungkin pikeun ngeureunkeun AC, kaasup eureun samentawis.

XNUMX. XNUMX.Pariksa kasihatan pangunjung

Jalma anu ngurus panggunaan kelompok kedah parios kaayaan fisik pamilon sareng ngukur suhu kalayan thermometer non-kontak (nyéwa sayogi upami diperlukeun).Upami aya pamilon anu ngagaduhan gejala sapertos muriang, batuk, atanapi nyeri tikoro, punten waé ulah ilubiung sareng ajak aranjeunna balik ka bumi.Punten ngadamel daptar pamilon (nami, inpormasi kontak, sareng sajabana) sareng jaga salami periode waktos.

XNUMX.Perbaikan lingkungan fasilitas ku pakaitna

  • Kami bakal nyiapkeun kipas ageung kanggo dianggo pikeun ventilasi paksa sareng ngadorong panggunaanna.
  • Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan barang anu dipénta, sapertos ngeposkeun "paménta pikeun pangguna fasilitas" di studio.

Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan anu ditetepkeun sareng ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.