Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2021 sebaran rekaman langsung (ditagih)

Pendakan permata konser Opera-Opera Gala: Deui (sareng terjemahan Jepang)
Putusan pangiriman rékaman langsung! (Dibayar)

Dina <Opera Gala Concert>, anu bakal diayakeun tanggal 8 Agustus (Sun) di Ota Ward Hall sareng Aplico Grand Hall, rékaman langsung bakal disalabarkeun (pikeun biaya) pikeun palanggan anu henteu tiasa hadir dina konsér.
Nalika latihan paduan suara dina bahaya sabab korona, anggota paduan suara parantos latihan pikeun pagelaran anu saleresna bari ngadamel sababaraha usaha sapertos ceramah online sareng latihan jangka pondok.Dina distribusi, anjeun tiasa nampi pagelaran anu luar biasa anu bénten sareng tempat, kalayan ngadamel pidéo sapertos lintasan latihan anggota sapertos kitu sareng wawancara sareng instruktur anu ngadukung aranjeunna.

Kaayaan prakték
Kaayaan prakték
Kaayaan praktékKaayaan prakték

 

Pencét di dieu pikeun detil dina Konsér Opera Gala

Tempat rékaman Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
Tanggal sareng waktos rékaman 2021 Oktober 8 (Matahari)
Program

G. Rossini Opera "The Barber of Seville" Overture
Tina opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Kami toko pikeun naon waé di kota" <Onuma>
Tina opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Éta kuring" <Yamashita / Onuma>
Ti opera G. Rossini "Tank Lady" "Ngalieuk kieu" <Muramatsu>

G. Verdi Opera "Tsubakihime" "Cheers Song" <All Soloists / Chorus>
G. Verdi Opera "Rigoletto" "Lagu Haté Awéwé" <Mochizuki>
Tina opera G. Verdi "Rigoletto" "Beautiful Love Maiden (Quartet)" <Sawahata, Yamashita, Mochizuki, Onuma>
Tina opera G. Verdi "Nabucco" "Nya, pikir kuring, tumpak kana jangjang emas" <Chorus>

G. Bizee Opera "Carmen" Overture
"Habanera" ti G. Bizee opera "Carmen" <Yamashita / Chorus>
Tina opera G. Bizee "Carmen" "Surat ti indung kuring (duét serat)" <Sawahata / Mochizuki>
Tina opera G. Bizee "Carmen" "Song of the Fighter" <Onuma, Yamashita, Chorus>

Ti F. Rehar operetta "Merry Widow" "Villia's Song" <Sawahata Chorus>

"Opening Chorus" <Chorus> ti J. Strauss II Opera "Die Fledermaus"
Ti operator J. Strauss II "Die Fledermaus" "Kuring resep ngundang konsumén" <Muramatsu>
Ti J. Strauss II operetta "Die Fledermaus" "Dina aliran anggur anu kaduruk (lagu sampanye)" <Sadayana solois, paduan suara>

* Program sareng urutan kinerja tiasa dirobah tanpa aya bewara.Punten Catet.

Nu matak

Konduktor: Maika Shibata

soloist:
Emi Sawahata (sopran)
Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)
Toshiyuki Muramatsu (Countertenor)
Tetsuya Mochizuki (tenor)
Toru Onuma (baritone)

Chorus: TOKYO OTA OPERA Chorus

Orkestra: Tokyo Universal Philharmonic Orchestra

Inpormasi tikét pangiriman

Mangsa dileupaskeun

8 Agustus (Panonpoé) 29:10 dugi ka 00 Oktober (Panonpoé) 10:17

* E Plus bakal dilanjutkeun jam 9:25 dinten Sabtu, 23 Séptémber.

Mangsa pangiriman

9 Agustus (Panonpoé) 19:12 dugi ka 00 Oktober (Panonpoé) 10:17

* E-plus bakal réngsé dina Séptémber 9th (Sun) jam 26:11.

Harga (kalebet pajak)

Nempo tikét 1,500 yen

Panungtun maén

Lebihan

panggero hordéng

* Inpormasi tiasa robih.Mangga parios halaman ieu kanggo inpormasi panganyarna.

Inpormasi anu aya hubunganana

Upaya PROYEK TOKYO OTA OPERA

logo