Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

[Batal] Ngarasakeun kecap-kecap di leuweung

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 sataun 5 bulan 12 Tanggal (cai)

Jadwal 10: 00 ~ 11: 45
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Lain (Lain)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 200

Catatan

* Lotre, sistem aplikasi sateuacanna

Kapasitas: 50 jalma
Bates waktos aplikasi: Kedah sumping dugi ka Jumaah, 2021 Maret 4

Enquiries: Déwan Manajemén Ota Bunkanomori 03-3772-0770

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

Kanggo detil, tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomorijandéla séjén