Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

[Bolaykeun]Wisata Konsér Kosetsu Minami 2021 ~ Sok aya lagu ~

Kami bakal nampilkeun sajumlah lagu terkenal ti mimiti debut dugi ka ayeuna kalayan omongan kalayan seueur humor.

◆ Wisata Konsér Kosetsu Minami 2021-Sok aya lagu-Béja ngeunaan pembatalan kinerja
"Wisata Konsér Minami Kosetsu 2021 ~ Sok aya lagu ~" anu dijadwalkeun pikeun 4 April 24 (Sabtu) parantos didiskusikeun sareng sababaraha pihak ti sudut pandang nyegah panyebaran virus corona anyar. Hasilna, hapunten pisan, tapi kami parantos mutuskeun pikeun ngabatalkeun performa éta.
Kami tulus nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun pikeun konsumén sareng pihak anu aya hubungan anu ngarepkeun pagelaran éta.

Sora kuli Tokyo
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2021 Januari 4

Jadwal 17:00 ngamimitian (16:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Pertunjukan (konsér)
Pagelaran / lagu

Walungan Kanda
Bentang di langit, jst.

Nu matak

Minami Kosetsu

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal pelepasan umum: 2 Pébruari (Kemis) 18:10 ~

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan * Budak sakola teu tiasa lebet
6,800 yen (harga online: 6,460 yen)

Catatan

Inpormasi agénsi tikét

Tikét Ro-On (TEL: 047-365-9960)

Palaku / detil karya

Poto Kosetsu Minami
Minami Kosetsu

inpormasi

Pangatur

Sora Buruh Tokyo, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Perencanaan sareng produksi

Tegalan Berry