Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Konsér siang dinten minggu ku pianis anu énggal sumping dina waktos payun [Tungtung nomer anu direncanakeun]Konsér Aplico Lunch Piano Vol.65 Nozomi Sakamoto

* Kinerja ieu mangrupikeun pagelaran transfer dina 2020 Méi 5 (Kemis).

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Pebruari 5 (Jumaah)

Jadwal 12:30 ngamimitian (12:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Pertunjukan (konsér)
Poto Nozomi Sakamoto

Nozomi Sakamoto

Pagelaran / lagu

M. Ravel: Jeux d'eau
F. Chopin: Waltz Op.42 dina jurusan datar
F. Chopin: Nocturne Op.48-1 dina C minor
F. Chopin: Balé No. 1 Op.23 dina G minor
R. Schumann-List: Dedikasi S.566
F. Schubert-List: 12 lagu tina S.558 Ave Maria
F. Daptar: Totentanz S.525

* Lagu tiasa robih.Punten Catet.

Nu matak

Nozomi Sakamoto

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal mimiti reservasi telepon: 2021 April 4 (Rebo) 14: 10-

Telepon panarimaan reservasi 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, unggal panarimaan jandéla / telepon ti jam 14:00 dina tanggal mimiti reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Aula Ward Ota Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan * Tungtung nomer direncanakeun
Ngadaptarkeun gratis (ngan aya di lantai 1)

* Reservasi diperyogikeun
* Diaku dimungkinkeun pikeun 4 taun ka luhur

Catatan

Kapasitas

ngaran 400

Palaku / detil karya

Poto Nozomi Sakamoto
Nozomi Sakamoto
Lahir di préféktur Ehime, cicing di Ota Ward.Saatos lulus ti Universitas Universitas Seni Musik Tokyo, anjeunna lulus ti Universitas Seni Tokyo.Juara Kompetisi Pitina Piano ka-18 anu maju, anu ka 21 D-kelas Nasional Turnamén Panjaluk Turnamén.Dipilih pikeun Pasanggiri Musisi Siswa SMP ke-53 Pasanggiri Osaka SMP.Tempat kadua dina Pasanggiri Piano Petrov ka-10.Kompetisi Piano Artis Muda ka-2 Divisi Solo Grup G Grup Pérak Award (teu aya penghargaan emas).Lulus Divisi Opera Internasional Audisi Asosiasi Tokyo Internasional ka-26.Anugrah Anyar pendatang Oikawa Kantor Musik Oikawa ka-11.Debut resital solo umurna 44 taun.Dipigel tilu kali di Jepang sareng Polandia kalayan Orkestra Kamar Nasional Polandia Krakow anu dilakukeun ku Laurent Bader.Dilaksanakeun sareng Geidai Philharmonia di Konsér Sogakudo Enjing nalika kuliah di universitas. Dipigelkeun dina konsér gabungan di Weill Recital Hall di New York di 13.Anjeunna parantos diajar piano di handapeun Hiromi Nishiyama, Mutsuko Fujii, sareng Shinnosuke Tashiro, sareng Solfege di handapeun Yuko Inoe sareng almarhum Hatsuko Nakamura.Ayeuna, nalika ngalaksanakeun rupa-rupa kagiatan performa sapertos konsér salon, konser sepuh-budak, pagelaran panganten, sareng anu utamina di Ehime sareng Tokyo, anjeunna ogé fokus kana ngajar generasi muda di kelas piano anu didamel di bangsal.