Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club [Batal]Unit khusus NORA

~ Proyék khusus di Shimomaruko Citizen's Plaza anu dilanjutkeun ti saprak 1993 ~

"Ota Ward Latinization Plan Band" dipimpin ku DIVA "NORA" ti sakumna penjuru dunya aya di dieu!

◆ Shimomaruko JAZZ Club <May> Perhatikeun Pembatalan Kinerja Unit Khusus NORA * Diropéa dina 5/5

Ngeunaan pagelaran "Shimomaruko JAZZ Club <May> Unit Khusus NORA" anu dijadwalkeun pikeun pagelaran di Ota Ward Plaza Aula Leutik dinten Kemis, 5 Mei, saurang palaku bakal janten Coronavirus énggal. Kusabab disangka janten kontak caket, urang bakal teu bisa dihindari ngabolaykeun kinerja dina tinimbangan kaamanan jeung kaamanan konsumén, palaku jeung staf urang.

Kami tulus nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun ku saha waé anu ngarepkeun pagelaran éta.
Kami ogé nyungkeun hapunten tina telat dina masihan inpormasi, sareng nyungkeun pangertosan sareng kerjasama anjeun.

Pembayaran balik tikét bakal diumumkeun engké.Punten antosan sakedap dugi ka inpormasi dugi.

Kami bakal teras-terasan nyandak tindakan anu taliti ngalawan panyakit tepa coronavirus énggal sareng narékahan pikeun ngalaksanakeun pagelaran anu aman sareng aman. Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Pebruari 5 (Kemis)

Jadwal 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka) 18:00 ngamimitian (17:30 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Poto NORA

NORA (Vo)

Nu matak

NORA (Vo)
Satoshi Sano (Tb, Fl)
Ryuta Abiru (Pf)
Tetsuo Koizumi (Bs)
Yoshiro Suzuki (Drs)
Shu Inami (Perc)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 4 (Rebo) 14: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan * Kinerja dibolaykeun
2,500 yen (harga online: 2,370 yen)
Diskon Ahir [19: 30 ~] 1,500 yen (ngan upami aya korsi deui dina dinten éta)

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Diskon online bakal dipungkas dina 2021 Méi 5 (Rebo).

Palaku / detil karya

Poto NORA
NORA (Vo)
Poto Satoshi Sano
Satoshi Sano (Tb, Fl)
Gambar Ryuta Abiru
Ryuta Abiru (Pf)
Tetsuo Koizumi Poto
Tetsuo Koizumi (Bs)
Poto Suzuki Yoshiro
Yoshiro Suzuki (Drs)
Poto Shu Inami
Shu Inami (Perc)

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditangtoskeun, tuangeun sareng inuman henteu kénging, sareng sistemna parantos lengkep diganti.
Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, eusi performa sapertos waktos ngayakeun tiasa robih.