Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club [Parobihan waktos ditahan sareng tanggal rilis]Yoshikazu Kishi sareng budak ayun lucu

~ Proyék khusus di Shimomaruko Citizen's Plaza anu dilanjutkeun ti saprak 1993 ~

Kami bakal nganteurkeun kumpulan karya agung baheula.

◆ Shimomaruko JAZZ Club <Juni> Yoshikazu Kishi sareng Budak Ayun Senang Ngeunaan parobihan dina tanggal rilis sareng waktos kinerja

Kusabab perpanjangan kaayaan darurat dugi ka 5 Méi, tanggal pelepasan sareng waktos nahan bakal dirobih buru-buru nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.

【Waktos kabuka】
(Sateuacan robih) Mimitian 18:30 dugi ka akhir 20:30 (Buka 18:00)
(Saatos robih) Mimitian 18:00 dugi ka akhir 20:00 (Buka 17:30)

* Kanggo samentawis, pagelaran kahareup bakal diayakeun saatos robih.

【Tanggal paleupasan】
(Sateuacan robih) 2021 Méi 5 (Rebo) 12: 10-
(Saatos robih) 2021 Juni 6 (Salasa) 1:10 ~

* Pagelaran pikahareupeun bakal dijual dina kaping 1 bulan acara kanggo samentawis.

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 sataun 6 bulan 23 Tanggal (cai)* Punten perhatoskeun tanggal sareng waktos kajadianana.

Jadwal 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)18:00 ngamimitian (17:30 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Poto palaku

Yoshikazu Kishi (Tp)

Nu matak

Yoshikazu Kishi (Tp)
Jun Kondo (Sax)
Kenji Nishiyama (Tb)
Ta nétralisasi sora (Pf)
Hiroshi Wada (Bs)
Takayo Inagaki (Drs)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal paleupasan:2021 Méi 5 (Rebo) 12: 10- 2021 Juni 6 (Salasa) 1: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 2,500
Diskon Ahir [19: 00 ~] 1,500 yen (ngan upami aya korsi deui dina dinten éta)

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Poto palaku
Yoshikazu Kishi (Tp)
Jun Kondo (Sax)
Gambar palaku
Kenji Nishiyama (Tb)
Gambar palaku
Ta nétralisasi sora (Pf)
Hiroshi Wada Poto
Hiroshi Wada (Bs)
Poto Takayo Inagaki
Takayo Inagaki (Drs)

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditangtoskeun, tuangeun sareng inuman henteu kénging, sareng sistemna parantos lengkep diganti.