Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko Rakugo Club [Parobihan waktos nahan / akhir angka anu direncanakeun]Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Dansho Tatekawa

Hikoichi, Shirozake, Shirano, sareng Maruko némbongan rutin unggal bulan, sareng tamu ogé muncul unggal waktos.
Punten nikmati perang ngora taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <May> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Dansho Tatekawa Bewara ngeunaan parobihan dina waktos kinerja sareng ngabalikeun duit

Kusabab perpanjangan kaayaan darurat dugi ka 5 Méi, waktos ditahan parantos dirobih buru-buru nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.Kami tulus nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun pikeun konsumén kami.Kami bakal ngabalikeun harga tikét ka palanggan anu henteu merenah.Upami anjeun hoyong ngabalikeun duit, mangga kontak ieu patarosanDugi ka Kemis, 5 MeiMangga kontak kami.

[Ngarobih waktos]
(Sateuacan robih) Mimitian 18:30 dugi ka akhir 20:50 (Buka 18:00)
(Saatos robih) Mimitian 17:30 dugi ka akhir 20:00 (Buka 17:00)

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 5 (Jumaah)

Jadwal 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka) 17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Shimomaruko Rakugo Club

Nu matak

Hikoichi Hayashiya
Shirano Tatekawa
Maruko Reireisha
Tamu: Dansho Tatekawa

Perang ngora
Sanyutei Ponta
Hayashiya Yamahiko

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 4 (Rebo) 14: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan * Tungtung nomer direncanakeun
2,500 yen (harga online: 2,370 yen)

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

* Diskon online bakal dipungkas dina 2021 Méi 5 (Rebo).

Palaku / detil karya

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Poto Shirano Tatekawa
Shirano Tatekawa
Poto Maruko Reireisha
Maruko Reireisha
Dansho Tatekawa
Dansho Tatekawa

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditunjuk sareng tuangeun sareng inuman parantos dirobih.
Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, eusi performa sapertos waktos ngayakeun tiasa robih.