Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko Rakugo Club [Tungtung nomer anu direncanakeun]Hikoichi, Shirozake Tamu: Karoku Yanagiya

Hikoichi, Shirozake, Shirano, sareng Maruko némbongan rutin unggal bulan, sareng tamu ogé muncul unggal waktos.
Punten nikmati perang ngora taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <June> Hikoichi, Baijiu Tamu: Karoku Yanagiya Ngaleupaskeun parobahan tanggal sareng waktos

Dina raraga nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, kami parantos mutuskeun pikeun ngarobih tanggal sékrési sareng nahan waktos sacara rurusuhan.Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.

【Tanggal paleupasan】
(Sateuacan robih) 2021 Méi 5 (Rebo) 12: 10-
(Saatos robih) 2021 Juni 6 (Salasa) 1:10 ~

* Pagelaran pikahareupeun bakal dijual dina kaping 1 bulan acara kanggo samentawis.

【Waktos kabuka】
(Sateuacan robih) 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)
(Saatos robih) 17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)

* Kanggo samentawis, pagelaran kahareup bakal diayakeun saatos robih.

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 6 (Jumaah)* Punten perhatoskeun waktos ngayakeun.

Jadwal 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka) 17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Shimomaruko Rakugo Club

Nu matak

Hikoichi Hayashiya
Tougetsuanhakushu
Tamu: Karoku Yanagiya

Perang ngora
Sanyutei Hogetsu
Kiyohiko Hayashiya

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal paleupasan:2021 Méi 5 (Rebo) 12: 10- 2021 Juni 6 (Salasa) 1: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 2,500 * Tungtung nomer direncanakeun

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Tougetsuanhakushu Poto
Tougetsuanhakushu
Yanagiya Karoku

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditunjuk sareng tuangeun sareng inuman parantos dirobih.