Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Bengkel Musik Festa <Summer> [Tungtung nomer anu direncanakeun]Badé Urang Nyanyi? ~ Ti umur 0 taun dugi ka déwasa ~ Hayu urang mendakan dunya énggal kalayan musik

Awak lentong sareng soanten santai.Milarian anjeun anyar ku nyanyi sareng jogét!
Pemula sareng pangulang deui wilujeng sumping! !!

"Bengkel Musik" di Tokyo Bunka Kaikan lahir tina kahoyong anu "Abdi hoyong jalma saloba-lobana pikeun nganikmati éndah musik kalayan langkung gampang."Lokakarya ieu, anu tiasa diiluan ku saha waé ti barudak dugi ka déwasa, mangrupikeun program pendidikan partisipatif anu ngabina kreativitas sareng kerjasama ngalangkungan musik bari ngalaman kanikmatan musik anu ngalangkungan genre.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2021 Januari 07

Jadwal 14: 30-15: 30 (14: 00-14: 30 resepsi)

* Panarimaan rohangan paméran
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kuliah / Lokakarya (Lianna)
Poto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Leaflet PDFPDF

Nu matak

Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan
Ryoko Inagaki (jogét)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 5 Mei (Rebo) 12:10 00

* Tanggal pelepasan tiasa robih gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
 Upami aya parobihan, kami wartosan anjeun dina Tokyo Bunka Kaikan sareng halaman wéb kami.

Telepon panarimaan reservasi 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, unggal panarimaan jandéla / telepon ti jam 14:00 dina tanggal mimiti reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Aula Ward Ota Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Harga (kalebet pajak)

bunderan 550 * Tungtung nomer direncanakeun

* Teu aya tikét anu ngiringan

Catatan

Udaganana

50 taun atanapi langkung lami
* 20 taun ka luhur ogé tiasa ilubiung

Kapasitas

Sakitar 15 urang

Panungtun maén

Pelayanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)
* Undangan gratis pikeun jalma umur 65 taun langkung.Mangga tingali halaman wéb Tokyo Bunka Kaikan pikeun aplikasi.

Homepage Tokyo Bunka Kaikanjandéla séjén

Ngeunaan partisipasi dina bengkel (punten pastikeun maca)PDF

Palaku / detil karya

Yukako Takada Poto
Yukako Takada (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Akiko Watanabe
Akiko Watanabe (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Ryoko Inagaki
Ryoko Inagaki (jogét)

inpormasi

Disponsoran sasarengan

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo pikeun Sejarah sareng Budaya Pusat Budaya Tokyo / Déwan Kesenian Tokyo

Gawé babarengan

Yamaha Music Japan Co., Ltd.

Sponsor

Kedubes Portugal

Dewan Pendidik Taito Ward

Ngabulkeun

Agénsi Subsidi Promosi Seni Budaya Budaya Budaya (Proyék Promosi Peningkatan Fungsional pikeun Bioskop, Aula Konsér, jst.) | Majelis Seni Jepang