Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Bengkel Musik Festa <Summer> Sesi hiji Poé ~ Ti umur 0 taun dugi ka déwasa ~ Hayu urang mendakan dunya énggal kalayan musik

Hayu urang ngadamel musik sareng pamimpin bengkel!

"Bengkel Musik" di Tokyo Bunka Kaikan lahir tina kahoyong anu "Abdi hoyong jalma saloba-lobana pikeun nganikmati éndah musik kalayan langkung gampang."Lokakarya ieu, anu tiasa diiluan ku saha waé ti barudak dugi ka déwasa, mangrupikeun program pendidikan partisipatif anu ngabina kreativitas sareng kerjasama ngalangkungan musik bari ngalaman kanikmatan musik anu ngalangkungan genre.

Kusabab panyebaran inféksi coronavirus énggal, kunjungan Pamimpin Lokakarya Casa da Musica ka Jepang parantos dibatalkeun.Kusabab kitu, "Sesi Sapoé" anu dijadwalkeun pikeun kaping 7 Juli (Jumaah) bakal dilaksanakeun.Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan bakal némbongan.Punten perhatoskeun yén moal aya anu mayar kanggo parobihan ieu.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 07 (Jumaah)

Jadwal 19: 00 ~ 20:00 (18: 30 ~ 19: 00 resepsi)

* Panarimaan rohangan paméran
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kuliah / Lokakarya (Lianna)
Nu matak

Pamimpin Lokakarya Casa da Musica
Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 5 Mei (Rebo) 12:10 00

* Tanggal pelepasan tiasa robih gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
 Upami aya parobihan, kami wartosan anjeun dina Tokyo Bunka Kaikan sareng halaman wéb kami.

Telepon panarimaan reservasi 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, unggal panarimaan jandéla / telepon ti jam 14:00 dina tanggal mimiti reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Aula Ward Ota Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Harga (kalebet pajak)

bunderan 550

* Teu aya tikét anu ngiringan

Catatan

Udaganana

Murid SD dugi ka déwasa

Kapasitas

Sakitar 20 urang

Panungtun maén

Pelayanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)

Ngeunaan partisipasi dina bengkel (punten pastikeun maca)PDF

Palaku / detil karya

Poto palaku
Megumi Yasune (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto palaku
Natsuki Sakamoto (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Eriko Tsukamoto
Eriko Tsukamoto (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto palaku
Kabayashi Furuhashi (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)

inpormasi

Disponsoran sasarengan

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo pikeun Sejarah sareng Budaya Pusat Budaya Tokyo / Déwan Kesenian Tokyo

Gawé babarengan

Yamaha Music Japan Co., Ltd.

Sponsor

Kedubes Portugal

Dewan Pendidik Taito Ward

Ngabulkeun

Agénsi Subsidi Promosi Seni Budaya Budaya Budaya (Proyék Promosi Peningkatan Fungsional pikeun Bioskop, Aula Konsér, jst.) | Majelis Seni Jepang