Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Pameran panel kabersihan hirup

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Méi-5 Méi 21

Jadwal Dinten kahiji 13: 00-22: 00
Chunichi 9:00 ka 22:00
Poé panungtungan ti 9:00 ka 15:00
tempat pasamoan Sudut Paméran Daejeon Bunkanomori
genre Pameran / Acara
写真

お 問 合 せ

Pangatur

Pusat Kaséhatan Ota Ward Bagian Kabersihan Lingkungan Kabersihan Lingkungan

nomer telepon

03-5764-0694