Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Aula Ward Kumagai Tsuneko Peringatan Aula Pameran Kana no Mi "Fokus kana Pujangga abad pertengahan ka-1 anu resep ka opat musim di Jepang"

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) resep kana opat musim Jepang sareng nyiptakeun buku dumasar kana puisi penyair abad pertengahan anu dipimpin ku Fujiwara no Teika.Tsuneko paméran "Fujiwara no Teika Kashu" dina Pameran Taito Shodoin ka-6 sareng nampi hadiah istiméwa.Dina ngahasilkeun karya ieu, Tsuneko latihan sababaraha kali, nyatakeun, "Kuring narik saratus sajak waka, anu langkung pikaresep tibatan sajak Teika, sareng nyeratna unggal dinten."Fujiwara no Teika mangrupikeun panyair ti tungtung jaman Heian dugi ka mimiti jaman Kamakura, sareng mangrupikeun salah saurang anu menang "Shin Kokin Wakashū", kumpulan sajak Jepang ku Kaisar Go-Tobain. Ti saprak ngadegna Kamakura Shogunate, puisi waka Saigyo sareng Kamo no Chomei kapilih pikeun "Shin Kokin Wakashū" nalika masarakat aristokrat turun.

 Dina paméran ieu, salian ti "Izuru Day" (sakitar taun 1936) dina "Fujiwara no Teika Utashu" anu ditulis ku Tsuneko, nalika Fujiwara no Tadamichi kaluar ti bumi, Akiko Fujiwara bakal dipasihan kostum kanggo ngagentos baju ti usum semi dugi ka usum panas. " Karagi "(taun produksi teu dikenal), anu ngajelaskeun parasaanna, sareng" Tsukuni "(1965), anu ngungun padang usum salju dimana Saigyo parantos robih tina pamandangan musim semi Settsu, kalebet kana" Shin Kokin Wakashū ". Urang bakal nunjukkeun karya Tsuneko anu nyerat sajak Jepang.Salaku tambahan, Saigyo, anu saurang pandita, nyerat perkawis kahirupanna di kampung gunung, "Yamadera" (1970), sareng Kamo no Chomei, anu pensiunan dina taun-taun na, nyerat mimiti "Hojoki", sajak ngeunaan kakawasaan dunya. Punten nikmati puisi melankolis anu ditulis ku Tsuneko, sapertos "(1975)," anu ditulis ku panyajak abad pertengahan numutkeun opat musim di Jepang.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

3 Januari (Sat) -April 4 (Matahari), taun ka-17 Reiwa

Jadwal XNUMX:XNUMX dugi ka XNUMX:XNUMX (asup dugi ka XNUMX:XNUMX)
tempat pasamoan Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Dewasa (16 taun ka luhur): 6 yen Barudak (XNUMX taun ka luhur): XNUMX yen
* Gratis kanggo murangkalih umur XNUMX taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Palaku / detil karya

tsuneko_yukukahano_hp
Tsuneko Kumagai 《Yukukahano (Hojoki)》 1975 Kumpulan Aula Peringatan Tsuneko Kumagai, Ota Ward

お 問 合 せ

Pangatur

Aula Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

nomer telepon

03-3773-0123