Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér Angin Ikegami Angin 39

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

5 Méi (Surya)

Jadwal Mimitian 13:30
Tamat 16:00
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Performa (orkestra)
写真

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

jalan asup gratis

Sadaya korsi ditangtayungan

お 問 合 せ

Pangatur

Takachi anu ngurus Radén Angin Ikegami

nomer telepon

044-798-1930