Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér Langganan Bohemian Philharmonic XNUMX

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, XNUMX Juni

Jadwal Mimitian XNUMX:XNUMX
Tamat XNUMX:XNUMX
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Performa (orkestra)
写真

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

jalan asup gratis

Sadaya korsi gratis

※ Ku janjian waé

お 問 合 せ

Pangatur

Bohemian Philharmonic Hashimoto anu jaga

nomer telepon

090-6342-0431