Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

[Batal]Tokyo 007-super clarinet ensemble-vol.1

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

XNUM X Bulan X NUM X Poé (Sat)

Jadwal Lawang dibuka jam 13:30
Mimitian 14:00
Tamat 16:00
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Pertunjukan (konsér)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi gratis 

 Umumna 2,500 yen

Umum (tikét dinten anu sami) 3,000 yen

Siswa SMP sareng SMA 1,500 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

お 問 合 せ

Pangatur

Tokyo 007 ngecas Nakano

nomer telepon

080-5327-7201