Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Musik kamar soré

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

6 Méi (Surya)

Jadwal Mimitian 14:00
Dijadwalkeun réngsé jam 15:50
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Pertunjukan (konsér)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Mindahkeun sateuacanna 4,000 yen

Umum 5,000 yen dina dinten

Murid dina dinten 2,000 yen

Sadaya korsi gratis

* Teu aya pangakuan dina umur 3 taun

お 問 合 せ

Pangatur

Pesta kanikmatan musik (sekretariat konsér)

nomer telepon

090-4010-0156