Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2021 Konsér Opera Gala: Deui (sareng terjemahan Jepang) Papanggih permata paduan suara opera ~

Ngajak konduktor ngora, Makoto Shibata, anu ayeuna nuju janten sorotan, penyanyi opera terkemuka di Jepang, orkestra, sareng anggota paduan suara pendukung anu rekrutmen terbuka bakal nganteurkeun sajumlah karya agung opera anu anca sareng éndah

※6月20日までの緊急事態宣言延長に伴い、当面の間、収容人数を50%以内で販売いたします。ただし、前後左右1席空けではございません。今後、宣言が解除された場合は、追加販売を行います。
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, barisan payun sareng sababaraha korsi moal payu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Oktober 8 (Matahari)

Jadwal 15:00 ngamimitian (14:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / lagu

G. Rossini Opera "The Barber of Seville" Overture
Tina opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Kami toko pikeun naon waé di kota" <Onuma>
Tina opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Éta kuring" <Yamashita / Onuma>
Ti opera G. Rossini "Tank Lady" "Ngalieuk kieu" <Muramatsu>

G. Verdi Opera "Tsubakihime" "Cheers Song" <All Soloists / Chorus>
G. Verdi Opera "Rigoletto" "Lagu Haté Awéwé" <Mochizuki>
Tina opera G. Verdi "Rigoletto" "Beautiful Love Maiden (Quartet)" <Sawahata, Yamashita, Mochizuki, Onuma>
Tina opera G. Verdi "Nabucco" "Nya, pikir kuring, tumpak kana jangjang emas" <Chorus>

G. Bizee Opera "Carmen" Overture
"Habanera" ti G. Bizee opera "Carmen" <Yamashita / Chorus>
Tina opera G. Bizee "Carmen" "Surat ti indung kuring (duét serat)" <Sawahata / Mochizuki>
Tina opera G. Bizee "Carmen" "Song of the Fighter" <Onuma, Yamashita, Chorus>

Ti F. Rehar operetta "Merry Widow" "Villia's Song" <Sawahata Chorus>

"Opening Chorus" <Chorus> ti J. Strauss II Opera "Die Fledermaus"
Ti operator J. Strauss II "Die Fledermaus" "Kuring resep ngundang konsumén" <Muramatsu>
Ti J. Strauss II operetta "Die Fledermaus" "Dina aliran anggur anu kaduruk (lagu sampanye)" <Sadayana solois, paduan suara>

* Program sareng urutan kinerja tiasa dirobah tanpa aya bewara.Punten Catet.

Nu matak

Paréntah

Maika Shibata

soloist

Emi Sawahata (sopran)
Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)
Toshiyuki Muramatsu (Countertenor)
Tetsuya Mochizuki (tenor)
Toru Onuma (baritone)

paduan suara

TOKYO OTA OPERA Chorus

Orkestra

Tokyo Universal Philharmonic Orchestra

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 6 (Rebo) 16: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 4,000

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Sadia jasa perawatan budak (pikeun barudak umur 0 dugi ka sakola dasar)
* Reservasi diperyogikeun
* 2,000 yen bakal ditagih per anak

Ibu-ibu (10: 00-12: 00, 13: 00-17: 00 teu kaasup Sabtu, Minggu, sareng liburan)
TEL: 0120-788-222

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Maika Shibata Ⓒ ai ueda
Gambar palaku
Emi Sawahata
Gambar palaku
Yuga Oshita
Gambar palaku
Toshiyuki Muramatsu
Gambar palaku
Tetsuya Nozomi
Gambar palaku
Toru Onuma Ⓒ Satoshi Takae
Gambar palaku
Tokyo Universal Philharmonic Orchestra

Maika Shibata (konduktor)

Lahir di Tokyo di 1978.Saatos lulus ti jurusan musik vokal Kunitachi College of Music, anjeunna diajar di Fujiwara Opera sareng Tokyo Chamber Opera salaku konduktor paduan suara sareng asistén konduktor. Dina 2003, nalika diajar di bioskop sareng orkestra di Éropa sareng Jérman, anjeunna kéngingkeun gelar diploma di Universitas Musik sareng Seni Pertunjukan di Wina di 2004. Dina 2005, anjeunna ngaluluskeun audisi asistén konduktor ti Gran Teatre del Liceu di Barcelona, ​​sareng parantos aub dina sababaraha pagelaran salaku asistén Weigle sareng Ross Malva. Dina 2010, anjeunna balik deui ka Éropa sareng diajar utamina di bioskop Italia.Saatos balik ka Jepang, anjeunna utamina damel salaku konduktor opera.Nembe, anjeunna damel sareng Massenet "La Navarraise" (perdana di Jepang) di 2018, Puccini "La Boheme" di 2019, sareng Verdi "Rigoletto" di 2020 sareng Fujiwara Opera. Dina Nopémber 2020, anjeunna ogé ngalaksanakeun "Lucia-atanapi tragedi panganten awéwé-" di Teater Nissay, anu ditampi kalayan saé.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna ogé fokus kana orkestra, ko-dibintanginya sareng Yomiuri, Tokyo Philharmonic Orchestra, Tokyo Philharmonic Orchestra, Japan Philharmonic Orchestra, Kanagawa Philharmonic Orchestra, Nagoya Philharmonic Orchestra, Japan Century Symphony Orchestra, Daikyo, Gunkyo, Hirokyo, etc.Dilaksanakeun dina Naohiro Totsuka, Yutaka Hoshide, Tiro Lehmann, sareng Salvador Mas Conde. Narima 11 Goshima Memorial Cultural Foundation Opera New Face Award (konduktor).

Emi Sawahata (sopran)

Lulus ti Kunitachi College of Music.Saatos lulus ti universitas anu sami, réngsé Institut Pelatihan Opera tina Badan Urusan Budaya.Tempat kahiji dina Pasanggiri Musik Jepang ka-58.Dina waktos anu sami, anjeunna nampi Fukuzawa Award, Kinoshita Award, sareng Matsushita Award.Nampi Jiro Opera Award 21. 1990 Diajar di mancanagara di Milan salaku trainee luar negeri pikeun seniman anu dikirim ku Badan Urusan Budaya.Bakat na pisan dievaluasi ti mimiti, sareng anjeunna ngalakukeun debut dina sési kadua "The Marriage of Figaro" Susanna langsung saatos ngalengkepan lembaga latihan, masihan kesan anu cemerlang sareng narik perhatian.Ti saprak éta, anjeunna kasohor sababaraha pagelaran sapertos "Cosi fan tutte" Fiordi Rigi, "Ariadne auf Naxos" Zerbinetta, sareng "Die Fledermaus" Adele. 2003 Nikikai / Cologne Opera House "Der Rosenkavalier" Sophie nampi pujian anu pangageungna ti sutradara terkenal Gunter Kramer, sareng Violetta, anu maénkeun di Miyamoto Amon taun 2009 ngarahkeun Nikikai "La Traviata", aya di Jepang. Kuring resep pisan yén anjeunna tokoh utama dina peran ieu.Saprak harita, anjeunna parantos ngalegaan kalungguhanana kalayan kadewasaan sora na, kalebet 2010 "La Boheme" Mimi (Aula Biwako / Aula Kanagawa Kenmin), sési kadua taun anu sami "Merry Widow" Hana, sareng 2011 "The Marriage of Figaro" Countess. Anjeunna parantos aktip salaku pamimpin di dunya opera Jepang, sapertos Aula Kioi "Olympiade" Reachida (replay di 2015) sareng 17 New National Theatre "Yuzuru". Dina 2016, anjeunna pendak sareng Rosalinde pikeun anu munggaran dina sési kadua "Die Fledermaus", sareng pola na ogé disiarkeun dina NHK.Dina konsér éta, salaku soloist tina Mahler's "Symphony No. 2017" kalebet "kasalapan", anjeunna ngiringan babarengan sareng seueur konduktor terkenal sapertos Seiji Ozawa, K. Mazua, E. Inbal sareng orkestra utama, sareng di 4 Zdenek Marcal. Ngalakukeun Czech Philharmonic Orchestra "kasalapan".Anjeunna ogé ngagaduhan kapribadian pikeun NHK FM "Talking klasik". CD na ngaluarkeun "Nihon no Uta" sareng "Nihon no Uta 2004".Sora nyanyi éndah anu nyangkaruk dina haté diakalan dina majalah "Record Art".Profésor di Kunitachi College of Music.Anggota Nikikai.

Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)

Dilahirkeun di Prefektur Kyoto.Lulus ti Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo.Rengse program master di opera di sakola musik lulusan anu sami.Nampi penghargaan sora anu sami nalika lulus ti sakola sarjana.Nampi Grady School Acanthus Music Award dina akhir sakola pascasarjana.Penghargaan Kompetisi Mahasiswa Divisi Lagu Jerman Babaturan ka-23 Consale Maronnier 21 tempat ka-21.Dilaksanakeun salaku Kerbino dina "The Marriage of Figaro" dikarang ku Mozart, salaku dua awéwé samurai dina "Mahoufu", sareng salaku Mercedes dina "Carmen" karangan Bizet.Lagu-lagu kaagamaan kaasup konsér amal ka-1 "Gyodai Mesias" disponsoran ku Asahi Shimbun Welfare Culture Corporation Corporation, Mozart "Requiem", "Coronation Mass", Beethoven "kasalapan", Verdi "Requiem", Durufure "Requiem", dll. Damel salaku soloist.Diajar musik vokal dina Yuko Fujihana, Naoko Ihara, sareng Emiko Suga.Ayeuna didaptarkeun dina taun katilu program doktor jurusan opera di sakola lulusan anu sami.61/2 Munetsugu Angel Fund / Japan Performing Arts Federasi Pelaku sistem beasiswa Doméstik beasiswa datang.Anggota Akademi Vokal Jepang. Diperankeun salaku Hansel dina Teater Nissay "Hansel sareng Gretel" dina Juni 64.

Toshiyuki Muramatsu (Countertenor)

Lahir di Kyoto.Rengse Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo, sareng Program Master Program Nyanyi Solo di sakola lulusan anu sami. Nampi beasiswa ti Yayasan Nomura di 2017 sareng diajar di Jurusan Musik Awal Novara G. Cantelli Conservatory di Italia.Award Musik Best Audition Anyar ka-20 ABC, Matsukata Music Award Award dorongan 16, 12 Chiba City Arts and Culture Newcomer Award, 24th Aoyama Music Award Newcomer Award, 34th Iizuka Newcomer Music Competition 2nd Place, Narima hadiah ka-13 dina Tokyo Music Competition. 3 Kesenian Khusus Budaya sareng Budaya Kyoto Kota.Diajar musik vokal dina Yuko Fujihana, Naoko Ihara, Chieko Teratani, sareng R. Balconi.Dilaksanakeun sareng Osaka Philharmonic Orchestra, Osaka Philharmonic Orchestra, Yamagata Philharmonic Orchestra, New Japan Philharmonic Orchestra, Japan Century Symphony Orchestra, Tokyo Vivaldi ensemble, jst. Nembongan dina TV sareng radio, kalebet co-starring sareng Osaka Philharmonic Orchestra dina NHK FM "Recital Nova" sareng ABC Broadcasting. Némbongan dina komedi "Midsummer Day of Madness" (Yuki) dina Oktober 2019, "Michiyoshi Inoue x Hideki Noda" "The Marriage of Figaro" (Kerbino) di 2017, sareng maénkeun lagu-lagu kontemporer di La Folle Journe Music Festival. Salaku countertenor, anjeunna damel dina nyiptakeun sababaraha rupa repertoar ti mimiti musik dugi ka musik kontemporer, sapertos nyanyi lagu-lagu anu kapilih.Musim semi salajengna 10, kontrak usum sareng Erfurt Opera (Jérman).Debut karya anu ditugaskeun téater parantos diputuskeun.

Tetsuya Mochizuki (tenor)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo.Rengse jurusan opera sakola lulusan.Nampi Award Ataka sareng Toshi Matsuda Award nalika sakola di sarjana.Nampi beasiswa docomo nalika nuju sakola pascasarjana.Rengse Nikikai Opera Studio.Nampi penghargaan pangluhurna, Shizuko Kawasaki Award.Diajar di mancanagara di Wina, Austria salaku trainee luar negeri anu dikirim ku Badan Urusan Budaya.Tempat ka-35 Jepang-Italia Concorso ka-3.Tempat kadua dina Pasanggiri Lagu Jepang Sogakudo ka-11.Tempat kadua dina Kompetisi Musik Jepang ka-2.Anjeunna parantos mecenghul di seueur karya opera dugi ka ayeuna.Debut di Éropa ku nyanyi peran "The Magic Flute" Tamino di Teater Kota Legnica di Polandia.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna parantos damel dina sababaraha rupa kalungguhan sapertos Wagner sareng Puccini.Dina bidang lagu-lagu religius sareng simfoni, anjeunna ngagaduhan répertoir langkung ti 70 karya, sareng sering janten co-star sareng konduktor terkenal.Anggota Nikikai.Profésor gaul di Kunitachi College of Music sareng Sekolah Pascasarjana.

Toru Onuma (baritone)

Lahir di préféktur Fukushima.Lulus ti Universitas Tokai, College of Liberal Arts, Jurusan Studi Seni, Kursus Musikologi, sareng ngarengsekeun sakola lulusan anu sami.Diajar di handapeun Ryutaro Kajii.Nalika diajar di sakola lulusan, diajar di mancanagara di Humboldt University of Berlin salaku murid luar negeri Universitas Tokai.Diajar di handapeun Kretschmann sareng Klaus Hager.Rengse Master Kelas 51 di Institut Pelatihan Opera Nikikai.Nampi penghargaan anu pangluhurna sareng penghargaan Kawasaki Yasuko dina akhir kursus.Nampi hadiah ka-14 dina bagian vokal tina Kompetisi Musik Mozart Jepang ka-1.Nampi 21st (22) Goshima Memorial Culture Award Opera New Face Award.Diajar di mancanagara di Meissen, Jérman.Opera Nikikai New Wave "The Return of Ulysse" Debut salaku Ulysse. Dina Pébruari 2010, anjeunna kapilih pikeun maénkeun peran Iago dina Tokyo Second Season "Otello", sareng pagelaran skala ageung na diakui pisan.Saprak harita, Tokyo Nikikai "The Magic Flute", "Salome", "Parsifal", "Komori", "Hoffman Story", "Danae no Ai", "Tannhäuser", Nissay Theatre "Fidelio", "Koji van Toute" , Anyar Muncul di bioskop nasional "Silence", "The Magic Flute", "Shien Monogatari", sareng "The Producer Series" Zimmermann "Requiem for Young Poets" (dilakukeun ku Kazushi Ono, perdana di Jepang) disponsoran ku Suntory Arts Yayasan.Anggota Nikikai.

inpormasi

Ngabulkeun

Yayasan Diciptakeun Umum yayasan Daérah

Kerja sama produksi

Toji Art Garden Co., Ltd.

ロ デ ュ ー サ ー

Takashi Yoshida

Pitunjuk paduan suara

Kei Kondo
Toshiyuki Muramatsu
Takashi Yoshida

Parentah basa aslina

Kei Kondo (Jérman)
Oba Pascal (Perancis)
Ermanno Arienti (Italia)

Collepetiteur

Takashi Yoshida
Sonomi Harada
Momoe Yamashita