Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Konsér Gitar Jin Oki Flamenco kalayan coba -Pilitian Spanyol anu ngoyagkeun jiwa! ~

Gitaris flamenco Jepang terkenal Jin Oki

Pluk-plucking nyebut angin Andalusia sadayana.
Wengi euforia sareng pikagumbiraeun sareng tamu anu uji akordionis anu terkenal di dunya! !!

* Kinerja ieu henteu kabuka pikeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu, tapi dumasar kana pengumuman kaayaan darurat, éta bakal dijual dina 1% kapasitas pikeun waktos ayeuna.
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, barisan payun sareng sababaraha korsi moal payu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2021 Januari 9

Jadwal 17:00 ngamimitian (16:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (Lain)
Pagelaran / lagu

Eur-lex.europa.eu eur-lex.europa.eu
Adagio ti Alan Fes Concerto
Main terlarang, jst.
* Lagu tiasa robih.Punten Catet.

Nu matak

Jin Oki (gitar flamenco)
Shinichiro Sudo (piano)
Ichiro Fujiya (base)
Jose Colon (Flamenco Perkusi / Kendang)
Shiro Ijuin (penari / palma)
Junko Shimizu (penari / palma)

Tamu khusus: coba (akordion)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 7 (Rebo) 14: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 5,000

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Panungtun maén

Tiket Pia (kode P: 197-972)
Lebihan

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Jin Oki
Gambar palaku
coba
Gambar palaku
Shinichiro Sudo
Gambar palaku
Ichiro Fujiya
Gambar palaku
Jose Kolon
Gambar palaku
Shiro Ijuin
Gambar palaku
Junko Shimizu

Jin Oki (gitaris flamenco)

Lahir di Kota Karuizawa, Nagano Prefecture.Anjeunna nyéépkeun duapuluhan taun nyerep flamenco langsung nalika bulak-balik antara Jepang sareng Spanyol. Nampi penghargaan dorongan dina pagelaran rookie 20 anu disponsoran ku Asosiasi Jepang Flamenco. Anu ngurus lagu téma pikeun drama NHK Taiga 1997 "Furin Kazan". Dina 2007, anjeunna meunang divisi internasional "Pasanggiri 2010 Murcia" Niño Ricardo "Flamenco Guitar International Competition" anu diayakeun di Spanyol, sareng pola na ditayangkeun dina TBS "Jonetsu Tairiku", anu kasohor pisan.Saatos éta, anjeunna nyayogikeun hiji lagu kanggo EXILE sareng muncul salaku palanggan biasa dina Fuji TV "Yortamori".Dina kagiatan kolaborasi, anjeunna ngembangkeun sababaraha kagiatan sapertos orkestra, ballet, Noh, Nagauta, sareng ko-dibintanginya sareng maca.Éta gaduh kaitan anu luhur pikeun skating inohong, sareng diputer dina anime "Yuri !!! dina ICE", sareng musik aslina dianggo dina program sababaraha pamaén.Artis anu dibéntangan babarengan diantarana Seranito, Manuel Agheta, Kazumi Watanabe, coba, Shin-ichi Fukuda, Taro Hakase, Kotaro Oshio, NAOTO, Dai Kimura, Kunihiko Liang, Kazuya Yoshii, Koji Tamaki, Masahiko Kondo, jst. (Henteu aya urutan anu khusus , judulna dileungitkeun).Dina taun-taun ayeuna, anjeunna parantos ngaluncurkeun gamelan gitar flamenco, sareng nalika fokus dina ngamumulé generasi ngora, anjeunna teras-terasan ngudag gitar flamenco unik bari fokus kana nyayogikeun, ngahasilkeun, sareng nyerat musik.

Website resmijandéla séjén

coba (akordionis / komposer)

Dipindahkeun ka Itali dina yuswa 18 taun.Meunang sababaraha kompetisi internasional.Anjeunna parantos nyohor salaku salah saurang seniman terkenal Jepang, kalayan siaran CD di sababaraha nagara Éropa, wisata Éropa salami 30 taun, sareng ilubiung dina wisata dunya anu ditawarkeun ku Islandia diva Bjork.Salaku tambahan, pilem komérsial pilem, panggung, sareng TV anu anjeunna damel salaku komposer parantos ngaleuwihan 500 karya sareng parantos ngaevaluasi pisan. Nampi Award Kewarganagaraan Kehormatan di Castelfidardo, Italia, tempat suci akordion di 2017. Ngaleupaskeun album solo "The Accordion" di 2020.Anjeunna ngayakeun wisata konsér kahijina di 47 préféktur sacara nasional sareng albeum ieu anu nganyatakeun musik aslina sareng hiji akordion. Januari 2021 Ngaleupaskeun karya pangénggalna "The Accordion Plus +", anu mangrupikeun karya ka-1 dina total.

inpormasi

Sponsor

Asosiasi Incorporated Umum Asosiasi Flamenco