Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko Rakugo Club [Parobihan waktos ngayakeun]Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Tim Rocket

Hikoichi, Shirozake, Shirano, sareng Maruko némbongan rutin unggal bulan, sareng tamu ogé muncul unggal waktos.
Punten nikmati perang ngora taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <July> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Tim Rocket Parobihan kinerja

Kami parantos mutuskeun pikeun ngarobih waktos dicekel pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.

【Waktos kabuka】
(Sateuacan robih) 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)
(Saatos robih) 17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)

* Kanggo samentawis, pagelaran kahareup bakal diayakeun saatos robih.

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 7 (Jumaah)* Punten perhatoskeun waktos ngayakeun.

Jadwal 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Shimomaruko Rakugo Club

Nu matak

Hikoichi Hayashiya
Shirano Tatekawa
Maruko Reireisha
Tamu: Tim Rocket

Perang ngora
Sanyutei Rakuhachi
Tachikawa Danshu

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 Juli 7 (Kemis) 1: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 2,500

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Poto Shirano Tatekawa
Shirano Tatekawa
Poto Maruko Reireisha
Maruko Reireisha
Rokét Tim

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditunjuk sareng tuangeun sareng inuman parantos dirobih.