Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko Rakugo Club [Tungtung nomer anu direncanakeun]Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka

Hikoichi, Shirozake, Shirano, sareng Maruko némbongan rutin unggal bulan, sareng tamu ogé muncul unggal waktos.
Punten nikmati perang ngora taunan!

◆ Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Ngeunaan parobihan waktos kinerja

Kami parantos mutuskeun pikeun ngarobih waktos dicekel pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.

【Waktos kabuka】
(Sateuacan robih) 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)
(Saatos robih) 17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)

* Kanggo samentawis, pagelaran kahareup bakal diayakeun saatos robih.

[Hubungan]
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Divisi Promosi Budaya sareng Seni 03-3750-1555 (10: 19-XNUMX: XNUMX)

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 8 (Jumaah)* Punten perhatoskeun waktos ngayakeun.

Jadwal 18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Shimomaruko Rakugo Club

Nu matak

Tougetsuanhakushu
Shirano Tatekawa

Tamu: Moro Morooka

Perang ngora
Sanyutei Aomori
Tachikawa caulking

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: Senén, 2021 Agustus 8 ti 2:10

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan * Tungtung nomer direncanakeun
bunderan 2,500

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Tougetsuanhakushu Poto
Tougetsuanhakushu
Poto Shirano Tatekawa
Shirano Tatekawa
Moro Morooka

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditunjuk sareng tuangeun sareng inuman parantos dirobih.