Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

[Batal]Konsér Perdamaian Panon lempeng ka 5

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 sataun 6 bulan 6

Jadwal 14: 00 ~ 16: 00
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Pertunjukan (konsér)
写真

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Pangakuan gratis Sadaya korsi gratis

* Kinerja dibolaykeun

お 問 合 せ

Pangatur

Higashika deui rohangan musik

nomer telepon

03-3734-6265