Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club 28th Selamat Ulang Tahun konsér 2 dinten! Jazz Day "Norio Maeda Legacy Night"

"Shimomaruko JAZZ Club", anu dimimitian Séptémber 1993, ngayakeun festival ulang taun unggal Séptémber!
Taun ayeuna, judulna "Latin Day" sareng "Jazz Day", kami bakal masihan anjeun pesona jazz sareng Latin salami dua dinten!

(Dinten XNUMX) Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan Latin Day "Viva Música Latina!"

* Kinerja ieu henteu kabuka pikeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu, tapi dumasar kana pengumuman kaayaan darurat, éta bakal dijual dina 1% kapasitas pikeun waktos ayeuna.
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, barisan payun sareng sababaraha korsi moal payu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2021 Januari 9

Jadwal 17:30 ngamimitian (16:45 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Performa (jazz)
Nu matak

Yukari Ito (Vo)
Machiko Watanabe (Vo)
Carol Yamazaki (Vo)
Mari Momoi (Vo)

[Tanaka Chord Super Septet]

Ta nétralisasi sora (Pf)
Yoshihiko Hosono (Gt)
Takayo Inagaki (Drs)
Shinichi Kato (Wb)
Yasushi Takahashi (T.Sax)
Ryuichi Takase (Tp)
Yoshiaki Hashimoto (Tb)

[Houriin Inami sareng The Big Band of Rogues]

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 7 (Rebo) 14: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan

4,000 yen unggal dinten
Tikét 2 dinten 7,600 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Yukari Ito (Vo)
Gambar palaku
Machiko Watanabe (Vo)
Gambar palaku
Carol Yamazaki (Vo)
Gambar palaku
Mari Momoi (Vo)
Gambar palaku
Ta nétralisasi sora (Pf)

inpormasi

Sponsor

Kedubes Kuba di Jepang
Kedubes Républik Dominika di Jepang