Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club Kazuhiro Ebisawa Tetep Bade Kimiko Ito sareng Terus Teruskeun

~ Proyék khusus di Shimomaruko Citizen's Plaza anu dilanjutkeun ti saprak 1993 ~

Kazuhiro Ebisawa, anu ngagaduhan téhnik anu luar biasa sareng sora anu ngagedékeun, sareng Kimiko Ito, anu ngagaduhan sumanget nyanyi vokal jazz, aya di dieu!

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Salasa, 2021 November 7

Jadwal 18:00 ngamimitian (17:30 kabuka)
* Mimiti sareng waktosna muka parantos robih.
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Gambar palaku

Kazuhiro Ebisawa (Drs)

Nu matak

Kazuhiro Ebisawa (Drs)
Kimiko Ito (Vo)
Wataru Hamasaki (T.Sax)
Masaki Hayashi (Pf)
Takashi Sugawa (Bs)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 Juli 7 (Kemis) 1: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 2,500
Diskon Ahir [19: 00 ~] 1,500 yen (ngan upami aya korsi deui dina dinten éta)

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Kazuhiro Ebisawa (Drs)
Gambar palaku
Kimiko Ito (Vo)
Gambar palaku
Wataru Hamasaki (T.Sax)
Gambar palaku
Masaki Hayashi (Pf)
Gambar palaku
Takashi Sugawa (Bs, Vc)

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, sadaya korsi parantos ditangtoskeun, tuangeun sareng inuman henteu kénging, sareng sistemna parantos lengkep diganti.