Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Pameran karya "Salaku béntang buta anyar dina jaman paméran lembaga Kawabata Ryuko"

* Dilanjutkeun ti 6 Juni.

 Ryuko Kawabata (1885-1966) muncul salaku pelukis ala Jepang ku paméran di Revival Nihon Bijutsuin (paméran lembaga), anu ngawariskeun sumanget Tenshin Okakura sareng dihirupkeun deui ku Taikan Yokoyama sareng anu sanés. Waktos éta. Nalika anjeunna kapilih pikeun anu munggaran dina Pameran Institusi Rekonstruksi ka 1915 di 2, anjeunna disarankeun ku jalma anu sami taun payun, sareng Ryuko narik perhatian salaku pelukis anu anyar sareng disebut "bintang buta anyar panggung lukisan ".
 Dina paméran ieu, Ryuko janten pelukis ala Jepang sareng ngagambar "jalur jalan tol" (disimpen di musium di taun 1914). Nanging, karya jaman paméran lembaga Ryuko dicekel ku musium dugi ka taun 1928, nalika anjeunna mundur ti lembaga paméran, bakal dipamerkeun sakaligus.
 "Aun" (1918), anu ngagambarkeun dua singa ku stroke sikat wani anu pinuh ku nonoman, "Shirahi Yume" (1919), anu sacara kuat nyatakeun kacenderungan gaya Kulon, sareng "Seuneu", anu memicu produksi layar ageung. Salian ti karya sapertos "Life" (1921), trilogi layar ageung "Rasul Gyosan" (14), "Ichiten Gomochi" (1926), sareng "Kamihen Daibosatsu" (1927), anu nyimpulkeun ka 1928 - era taun paméran lembaga. Punten tingali produksi lukisan Jepang anu ambisius ku Ryuko dina abad pertengahan ku karya-karya sapertos XNUMX).

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

3 April (Sab)-4 Juli (Matahari), taun ka-3 Reiwa

Jadwal 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
tempat pasamoan Aula Peringatan Ryuko 
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Dewasa (16 taun ka luhur): 6 yen Barudak (XNUMX taun ka luhur): XNUMX yen
* Gratis kanggo murangkalih umur XNUMX taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Palaku / detil karya

Kawabata Ryuko "Aun" 1918, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Kawabata Ryuko "Daydream" 1918, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Kawabata Ryuko "Seuneu" 1921, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Ryuko Kawabata << Tempat Suci Rosul >> 1926, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Ichiten Gomochi" 1927, Kumpulan Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko

お 問 合 せ

Pangatur

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

nomer telepon

03-3772-0680