Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Pésta nonton pilem usum panas "Urang Ngadamel Barang Antik!"

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 8 (Jumaah)

Jadwal 13: 45 ~ 15: 30
tempat pasamoan Aula Daejeon Bunkanomori
genre Lain (Lain)
Flyer

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Gratis

Catatan

* Lotre, sistem aplikasi sateuacanna

Kapasitas: 116 jalma
Bates waktos aplikasi: Kedah sumping dugi ka 2021 Agustus 10

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

Déwan Manajemén Leuweung Budaya Daejeon