Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Taisei Presents [Hatur nuhun parantos payu]Masato Suzuki x Shinya Kiyozuka x Yomiuri Nippon Symphony Orchestra

Pagelaran Yomiuri anu kawéntar ku tikét parantos payu saterasna.
Éta bakal dilakukeun ku Masato Suzuki, anu narik perhatian salaku standar-bearer jaman anyar, sareng bakal dibéntangan ku Shinya Kiyozuka, saurang pianis populér dina TV.
Ngarasakeun lagu-lagu kasohor sapertos Rachmaninoff sareng Tchaikovsky.

* Hiji korsi bakal dijual dina susunan korsi anu normal (teu kaasup jajaran payun sareng sababaraha korsi) tanpa ngantunkeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu.
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, barisan payun sareng sababaraha korsi moal payu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 sataun 12 bulan 5

Jadwal 15:00 ngamimitian (14:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / lagu

Rachmaninoff: Konsér Piano No. 2 dina C minor
Shinya Kiyozuka: Orok, Gusti Allah Ngawinkeun Anjeun
Tchaikovsky: Symphony No 4 dina F minor

* Lagu tiasa robih.Punten Catet.

Nu matak

Masato Suzuki (konduktor)
Shinya Kiyozuka (piano)
Yomiuri Nippon Symphony Orchestra (Orchestra)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021/8Senén, 18 (Rebo) 10:00 ~

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan * Hatur nuhun parantos payu
bunderan 5,000

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Panungtun maén

Pusat Tikét Yomiuri (TEL: 0570-00-4390)

Aya pre-sale kanggo anggota Yomiuri.

Klik di dieu pikeun detiljandéla séjén

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Masato Suzuki ⓒ Yomiuri
Gambar palaku
Shinya Kiyozuka
Gambar palaku
Yomiuri Nippon Symphony Orchestra ⓒ Yomiuri

inpormasi

Saatos pertunjukan, hiji saatos paguneman badé diayakeun ku Masato Suzuki sareng Shinya Kiyozuka.

Pangatur

Yomiuri Shimbun
Jaringan Tipi Nippon
Yomiuri TV
Yomiuri Nippon Symphony Orchestra

Disponsoran sasarengan

(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Sponsor khusus

Taisei Corporation

* Dina waktos ngayakeun éta acara, kami bakal nyebarkeun daptar pariksa ukuran kontrol inféksi anu ditetepkeun ku Pusat Konsultasi Dana Kerjasama Dana Konsultasi Metropolitan Metropolitan sareng Ukuran Darurat Metropolitan Tokyo.

Daptar pariksa kontrol inféksiPDF