Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

[Putusan penjualan tambahan! ]Konsér Musik Kojiro Oka 2021 "Best of Musical"

[Putusan penjualan tambahan! ] Kalayan pembatalan kaayaan darurat, kami bakal ngical korsi tambahan anu henteu dilanjutkeun.
Tanggal rilis: 2021 Oktober 10 (Jumaah) 15: 10-

Kojiro Oka, hiji bintang di dunya musik Jepang.
Kami bakal ngabagéakeun tamu sareng nyanyi permata tina sajumlah musik.
Punten raoskeun waktos anu bagja nalika mabok ku sora nyanyi anu éndah.

* Hiji korsi bakal dijual dina susunan korsi anu normal (teu kaasup jajaran payun sareng sababaraha korsi) tanpa ngantunkeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu.
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, barisan payun sareng sababaraha korsi moal payu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 12 (Jumaah)

Jadwal 18:30 ngamimitian (17:30 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (Lain)
Pagelaran / lagu

"All I Ask of You (AL Webber)" ti "The Phantom of the Opera"
"Wengi ayeuna (L. Bernstein)" sareng anu sanésna tina "West Side Story"

* Lagu tiasa robih.Punten Catet.

Nu matak

Kojiro Oka

Tamu: Hiroko Kouda
Perangkat Husus OKA

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 9 (Rebo) 15: 10-

Tanggal pelepasan tambahan: 2021 Oktober 10 (Jumaah) 15: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Korsi SS 8,500 yen
Korsi S 7,500 yen
Korsi 6,000 yen
Korsi B 4,500 yen
Korsi C 3,000 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Panungtun maén

Tikét Pia
Lebihan

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Kojiro Oka
Gambar palaku
Hiroko Kouda

Kojiro Oka (aktor musik, produser)

Lahir di préféktur Fukuoka.Jurusan jurusan Cina di universitas.Teras, anjeunna ilubiung dina Shiki Theatre Company salaku anggota usum. Dina taun 1994, anjeunna audisi pikeun peran Enjolras dina "Les Miserables" sareng ngajantenkeun kabisat janten bintang musikal kalayan penampilanna anu saé sareng kamampuan nyanyi anu luar biasa. Ti saprak 2003, anjeunna parantos maénkeun peran Javert dina karya anu sami sareng ngiringan "Les Miserables" salami 17 taun.Salaku tambahan pikeun musikal, anjeunna ogé energetik maénkeun langsung, TV (drama NHK Taiga "Yoshitsune", jst.), Radio, konsér ti orkestra lengkep ka imah live, sareng acara biantara. CD na ngaluarkeun "Kumpulan Cinta", "The Solat" sareng "Best of Musical" salaku albeum solo.Salaku tambahan, nyandak kasempetan Miss Saigon, anjeunna ngaluncurkeun "Miss Saigon Fund" sareng ogé sumanget pikeun kagiatan sukarela.Profésor anu nganjang di Kyushu Otani Junior College.

Hiroko Kouda (sopran)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo.Saatos damel di sakola lulusan anu sami sareng Institut Pelatihan Opera Badan Agénsi Budaya, ngalih ka Itali.Saatos meunang peringkat tinggi dina sababaraha kompetisi internasional, anjeunna parantos aktip di Roman Opera House, Stuttgart State Theatre, jst., Sareng ngagaduhan kontrak éksklusif sareng Wina Volksoper anu bergengsi.Saatos balik deui ka Jepang, anjeunna parantos maénkeun dina Teater Nasional Anyar, "The Tales of Hoffmann," "Rokumeikan," Biwako Hall, "Rigoletto," the Nikikai, "The Magic Flute," "Der Rosenkavalier," sareng "Puritan. "Salian ti konser recital sareng orkestra di panjuru bumi, anjeunna ngembangkeun sababaraha kagiatan sapertos kapribadian NHK-FM "Musik klasik sakarepna" sareng MC di BS Fuji "Resep Ann". Dina 2018, pikeun miéling peringatan 10 taun debut CD, "ARIA Hana ka Hana-Opera Aria Masterpieces" bakal dileupaskeun, sareng di 2020, "Kono Michi-Japanese Song II-" bakal dileupaskeun.Nampi Hadiah Peringatan Budaya Goshima Peringatan ka-14 Opera New Face Award sareng 38 Exxon Mobile Music Award Western Music Division Encouragement Award.Duta Pelayaran anu ka 3 (duta besar promosi pelayaran). Dijadwalkeun janten bintang dina sési kadua "Die Fledermaus" Rosalinde dina bulan Nopémber 2021 sareng Putri Kaguya di "Taketori Monogatari" di Aula Danau Biwa dina Januari 11.Anggota Nikikai.

homepagejandéla séjén