Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Pameran karya "Sarerea milih! Koléksi Peringatan Ryuko"

 Dina paméran ieu, dumasar kana sora popularitas karya anu diayakeun ku Aula Peringatan Ryuko ti April nepi ka Juli Reiwa 3, pelukis Jepang Ryuko Kawabata (4-7) sapanjang semester kahiji jeung kadua. ) Karya bakal diwanohkeun sapanjang. kalayan pesen anu ditampi ti sémah.
 Dina istilah saméméhna, "Tora no Ma" (1947) narima komentar kayaning "Abdi hoyong ningali deui!", "Kuring impressed nalika kuring mimiti datang ka aula peringatan", sarta "Kuring teu acan ningali eta". jadi kuring hayang anjeun némbongkeun éta". Urang utamana bakal némbongkeun karya layar badag kayaning "Taun" jeung "Whirlpool" (1956).Salaku tambahan, urang bakal ngenalkeun karya agung Ryuko sapertos "Kusa no Mi" (1931), "Bomb Sanka" (1945), sareng "Rafting" (1959), anu rengking luhur dina polling popularitas dina satengah kadua.Satuluyna, tina total sora popularitas, karya tina sudut pandang karya anu narik perhatian dina opat kategori "Meiji ka Taisho era", "pra perang", "pasca perang" karya Ryuko, sarta "Kappa digambar ku Ryuko". kapilih.Mangga manggihan deui pesona anyar karya Ryuko tina rencana paméran diwangun ti sudut pandang datar tina sudut pandang nu datang urang.

※前期・後期の展示替え作業のため、令和4年1月31日~2月4日まで休館します。

Kajadian anu aya hubunganana

Kuliah Peringatan Reiwa Taun ka-3 "Ryuko Kawabata / Sabalikna Yokoyama Taikan"
Tanggal sareng waktos: Minggu, 4 Oktober, taun ka-3 Reiwa 19: 13-30: 15
Kuliah: Takuya Kimura (Kurator, Balai Peringatan Ryuko, Bangsal Ota)
Tempat pasamoan: Aula Ota Bunkanomori

Anjeun tiasa nerapkeun ti URL ieu.
https://www.ota-bunka.or.jp/recruit/recruit01/ryushi_kouza

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

(前期)令和3年11月20日(土)~令和4年1月30日(日) (後期)令和4年2月5日(土)~4月10日(日)

Jadwal 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
tempat pasamoan Aula Peringatan Ryuko 
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Dewasa (16 taun ka luhur): 200 yen Murid SD jeung SMP (6 taun ka luhur): 100 yen
* Gratis kanggo murangkalih umur 65 taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Palaku / detil karya

[Pameran salila sakabéh sési] Ryuko Kawabata "Tiger Room" 1947, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koleksi
[Pameran salila sakabéh sési] Ryuko Kawabata << Aliran Ashura (Oirase) >> 1964, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koleksi
[Pameran salila sakabéh sési] Ryuko Kawabata << Feast of the Swamp >> 1950, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection
[Paméran satengah munggaran] Ryuko Kawabata << Whirlpool >> 1956, Koléksi Museum Peringatan Ryuko Ward Ota
[Paméran satengah munggaran] Ryuko Kawabata "Ichiten Gomochi" 1927, Koléksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
[Pameran Ahir] Ryuko Kawabata "Rafting" 1959, Koléksi Museum Peringatan Ryuko Ward Ota
[Pameran Ahir] Ryuko Kawabata "Wolong" 1945, Koléksi Museum Peringatan Ryuko Ward Ota

お 問 合 せ

Pangatur

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

nomer telepon

03-3772-0680