Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Pameran Khusus Katsushika Hokusai "Tilu puluh genep Pamandangan Tomitake" x Tempat Seni Ryuko Kawabata

 Kawabata Ryuko (1885-1960), pelukis ala Jepang, dikenal ku gaya na ngudag lukisan Jepang anyar sareng ngagambar dina layar ageung ku sikat sikat dinamis.Di sisi anu sanésna, saatos perang, Ryuko ogé ngerjakeun mata pelajaran klasik sareng ngumpulkeun Katsushika Hokusai "Tilupuluh genep Pamandangan ngeunaan Tomitake".Dina paméran ieu, "Angry Fuji" (1944) sareng "Hataku" (1960), Ryuko nangtang pikeun nganyatakeun komposisi "Yamashita Shiraame" dina "Tilu puluh genep Pamandangan Tomitake" dina layar ageung. Hal.Dina paméran ieu, karesep Ryuko "Tilupuluh genep Pamandangan ngeunaan Tomitake" bakal dipamerkeun sakaligus, ogé sakumpulan karya ku Ryuko ngagambarkeun Gunung Fuji.
 Salaku tambahan, paméran khusus Tawaraya Sotatsu's "Sakura Fusuma", anu baheulana dipiboga ku Ryuko, dipamerkeun sareng karya sapertos karya Ryuko "Kusa no Mi" (1931) sareng "Ryukogaki" (1961). Ngenalkeun karya klasik anu parantos teras-terasan ngagumkeun sareng inovasi na.
 Punten nikmati karya agung Hokusai, anu ayeuna kawéntar henteu ngan ukur di Jepang tapi ogé di panjuru dunya, sasarengan karya-karya Ryuko dina layar lebar.

Kajadian anu aya hubunganana

Salami sési "Wisata Musim Panas Museum OtaDupi diayakeun.
Opat musium sareng galeri seni di Ota Ward (musium lokal, Museum Omori Nori, Aula Peringatan Ryuko, sareng Aula Peringatan Katsumi Boat) bakal nunjukkeun rally rally sareng spot poto anu ngamangpaatkeun ciri masing-masing musium. Kuring bakal ngalaksanakeunana.
Punten candak kasempetan ieu pikeun nganjang ka musium di Ota Ward.
Kanggo detilna, mangga parios detil na tina URL di handap.https://www.city.ota.tokyo.jp/seikatsu/manabu/4kan_renkei/index.htm

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

3 April (Sab)-7 Juli (Matahari), taun ka-17 Reiwa

Jadwal 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
tempat pasamoan Aula Peringatan Ryuko 
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Dewasa (16 taun ka luhur): 500 yen Barudak (6 taun ka luhur): 250 yen
* Gratis kanggo murangkalih umur 65 taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Palaku / detil karya

Katsushika Hokusai "Tilupuluh genep Pamandangan Tomitake"
Katsushika Hokusai "Tilupuluh genep Pamandangan ngeunaan Tomitake Kanagawa Okinami Ura", Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Katsushika Hokusai "Tilupuluh genep Pamandangan Tomitake, Angin Rupa, Hening Enjing", Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Hataku" 1960, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Kawabata Ryuko "Angry Fuji" 1944, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Ryuko Kawabata "Buah Jukut" 1931, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko
Den Tawaraya Sotatsu "Sakura Fusuma" Kira-kira 1624-43, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko

お 問 合 せ

Pangatur

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

nomer telepon

03-3772-0680