Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Pameran Kana no Mi "Pilihan Pilihan Pangalusna Anu Kuring Hayang Ningali Deui"

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) aktip salaku kaligrafi kana awéwé di jaman Showa.Sareng sateuacan anjeunna pupus, kuring nyerat "Hatur nuhun" sareng éta mangrupikeun tulisan anu hadé.Tsuneko kalintang lemahna dina taun-taun anjeunna dugi ka anjeunna henteu tiasa nahan sikat, tapi anjeunna nyandak anu pangakhirna pikeun ngucapkeun syukur ka sadayana.Kritikus Bunpei Tamiya (1937-2019) muji kahirupan Tsuneko Kumagai salaku tukang nyerat, nyarios, "Aya hal anu néwak haté hiji jalma sareng henteu ngantepkeun éta salaku buktos ayana manusa anu namina Tsuneko Kumagai. "Tuh.Salaku peringatan 30-taun pembukaan musium, anu mangrupikeun tonggong tonggong taun kamari, pameran ieu nandaan kaunggulan Tsuneko, sapertos "Hatur nuhun" sareng "Happy Kouji" ti sababaraha karya anu diayakeun ku musium kalayan sukur. Kami bakal ngenalkeun buku anu dipilih kalayan ati-ati.

 Pameran ieu bakal diwangun ku karya-karya Tsuneko, anu kasohor pisan di musium.Tsuneko disarankeun ku guruna, Takakage Okayama (1866-1945), sareng dipamerkeun dina paméran buku Taito Shodoin, organisasi kaligrafi utama dina waktos éta. Salaku tambahan pikeun méréskeun jilid anu meunang penghargaan "Tosa Diary (Volume Pertama) "(1933), dumasar kana modél anu ditampi ti Takakage, anjeunna diajar" Yorozu no Kotowa "dina karangan" Takuzokusa "(1933)," Tsuki no Ito Akaki "(1971), karangan" Bantal Soshi "anu dipajang dina Asahi Pameran anu disponsoran ku Shimbun tina 1980 kaligrafi kontémporér, sareng "Takashikusa (Pambuka)" (pamuka) dipamerkeun dina paméran Nitten dina taun-taun pamungkas na. 1986) sareng karya-karya sanés Tsuneko bakal dipamerkeun di hiji tempat.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

3 Juli (Sab) -November 7rd (Salasa / liburan)

Jadwal XNUMX:XNUMX dugi ka XNUMX:XNUMX (asup dugi ka XNUMX:XNUMX)
tempat pasamoan Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Dewasa (16 taun ka luhur): 6 yen Barudak (XNUMX taun ka luhur): XNUMX yen
* Gratis kanggo murangkalih umur XNUMX taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Palaku / detil karya

Tsuneko Kumagai << Yorozu no Kotoha (Tsunakusa) >> 46 (1971) Kumpulan Aula Peringatan Tsuneko Kumagai

お 問 合 せ

Pangatur

Aula Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

nomer telepon

03-3773-0123