Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Pésta Natal Aprico 2021 Glitter of ballet sareng musik kanggo murangkalih ~ Nutcracker ~

Konsér kulawarga Natal anu dipidangkeun ku orkestra sareng penari perusahaan K-ballet anu dipimpin ku Tetsuya Kumakawa.
Dina babak kahiji "Ka Nagara Orkestra", pamaén anu janten sumanget senar, sumanget kuningan, sareng sumanget kendang bakal muncul, sareng kami bakal nganteurkeun klimaks "Don Quixote".Dina babak terakhir, "Ka Nagara Balét (Nagara Manisan)", éta mangrupikeun édisi khusus "The Nutcracker" dimana para penari top nembongan hiji-hiji.

Punten nikmati konsér anu éndah anu tiasa dinikmati ku barudak boh déwasa.

* Hiji korsi bakal dijual dina susunan tempat duduk normal (baris 8 sareng saurna) tanpa ngantunkeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2021 Januari 12

Jadwal 15:00 ngamimitian (14:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / lagu

Babak kahiji "Ka nagara orkestra"
Tchaikovsky: "Maret" ti balét "The Nutcracker"
Tchaikovsky: "Kembang Waltz" tina balét "The Nutcracker"
Minx: "Adagio & Coda" tina balét "Don Quixote" jsb.

Babak kadua "Ka nagara balét (nagara manisan)"
Tchaikovsky: "Tari Konpeito" tina balét "The Nutcracker"
Tchaikovsky: "Tari suling" tina balét "The Nutcracker"
Tchaikovsky: "Pas de deux (Putri Marie)" tina balét "The Nutcracker"
Tchaikovsky: "Tari Clara sareng Drosselmeier" tina balét "The Nutcracker", jst.

* Program na tiasa dirobah.Punten Catet.

Nu matak

Paréntah

Yukari Saito

Orkestra

Teater Orchestra Tokyo

balét

Mina Kobayashi
Kei Sugino
Misako Mouri
Ren Kuriyama (Navigator) sareng anu sanésna

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 10 (Rebo) 13: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Sawawa 4,500 yen
Murid SMP sareng langkung ngora 2,000 yen

* Diaku dimungkinkeun pikeun 4 taun ka luhur

Catatan

Sadia jasa perawatan budak (pikeun barudak umur 0 dugi ka sakola dasar)

* Reservasi diperyogikeun
* 2,000 yen bakal ditagih per anak

Ibu-ibu (10: 00-12: 00, 13: 00-17: 00 teu kaasup Sabtu, Minggu, sareng liburan)
TEL: 0120-788-222

Palaku / detil karya

Gambar palaku
Yukari Saito
Gambar palaku
Ren Kuriyama
Gambar palaku
Teater Orchestra Tokyo ⓒ Jin Kimoto
Gambar palaku
Penari K-ballet ⓒ Hidemi Seto

inpormasi

Sponsor

Mary Chocolate Co., Ltd.