Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér Langganan Tokyo Rakuyu Kyokai Symphony Orchestra 111th

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

XNUM X Bulan X NUM X Day

Jadwal Lawang dibuka jam 12:30
Mimitian 13:30
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)

Pagelaran / lagu

Humperdinck Opera "Handel sareng Gretel" Prelude
Sibelius Symphony No XNUMX dina C jurusan
Tchaikovsky Symphony No. XNUMX dina B minor "Duka"

Nu matak

Konduktor: Naoki Tachibana

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtoskeun aplikasi sateuacanna 1 yen

Éta moal dijual dina dinten éta.

Pikeun detil, mangga tingali halaman wéb kami.

https://www.tokyo-musikverein-symphoniker.org/

 

Catatan

Henteu aya pangakuan pikeun budak sakola

inpormasi

https://www.tokyo-musikverein-symphoniker.org/

お 問 合 せ

Pangatur

Pangatur Tokyo Rakuyu Kyokai Symphony Orchestra Public Relation Otake tokyomusikverein.kouhou@gmail.com

nomer telepon

080-3382-5252