Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér Yuki Shimada & Kan Ishizaka Duo Miélingkeun penampilan "Konsér Tanpa Judul"

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

XNUM X Bulan X NUM X Poé (Sat)

Jadwal Lawang dibuka jam 13:30
Mimitian 14:00
Tamat 16:00
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Pertunjukan (konsér)

Pagelaran / lagu

Brahms: Biola Sonata No. XNUMX
Masne: Lagu semedi urang Thailand
Daptar: La Campanella sareng anu sanésna

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Umum 2,000 yen

Murid 1,000 yen

Sadaya korsi gratis

お 問 合 せ

Pangatur

Yuki Shimada E-Mail: yosinobori@yahoo.co.jp

nomer telepon

070-4106-0528