Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

[Tungtung nomer anu direncanakeun]Mansaku Nomura Kyogen no Kai Hagi Daimyo, iteuk ngariung

Ieu mangrupikeun pagelaran Kyogen ku "Mansaku no Kai" anu dipuseurkeun kana Mansaku Nomura, harta nasional anu hirup.
Hiji pagelaran populér anu dibatalkeun dua taun ka pengker bakal dilaksanakeun dina respon kana ekspektasi!

* Hiji korsi bakal dijual dina susunan tempat duduk normal tanpa kénca hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2022 Nopémber 2 (Rebo / liburan)

Jadwal 14:00 ngamimitian (13:15 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Kinerja (Lain)
Pagelaran / lagu

Komentar / Lokakarya
Komai Yashima
Hagi Daimyo
棒縛

Nu matak

Mansaku Nomura
Mansai Nomura
Hiroharu Fukada jeung sajabana

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 12 (Rebo) 15: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Dewasa 3,500 yen
Siswa SMP sareng langkung ngora 1,000 yen * Tungtung nomer direncanakeun

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Mansaku Nomura
Mansai Nomura
Hagi Daimyo
棒縛

Mansaku Nomura

Dilahirkeun taun 1931.Harta kabudayaan intangible penting anu ditunjuk anu gaduh (harta nasional hirup), jalma anu merit budaya.Diulik di handapeun akina, almarhum Mansai Nomura, sareng ramana, almarhum Manzo Nomura.Lulus ti Universitas Waseda Fakultas Sastra. Presided leuwih "Mansaku no Kai".Seni anu dignified, anu ngeusi émosi anu jero dina ekspresi anu terang sareng bergaya sareng detil, ngajantenkeun anjeun ngarasa salah sahiji puncak Kyogen.Kontribusi kana sumebarna Kyogen di bumi sareng di luar negeri.Anjeunna profesor nganjang di Universitas Hawaii jeung Universitas Washington.Mangtaun-taun anjeunna damel dina lagu rusiah "Fishing Fox", anu pinuh ku téknik Kyogen, sareng meunang Hadiah Utama Festival Seni pikeun pagelaranana. , Hadiah Asahi, Sinar Emas, jsb. Salaku master kyogen, anjeunna sering damel dina usaha anyar sapertos "Pierrot Lunaire", "Meridian Enshrinement", "Akie", "Hosui Samurai", sareng "Atsushi-The Moon Over the Mountains", sareng mangrupikeun pondasi kebangkitan. tina Kyogen nepi ka poé ieu.. Pikeun ngawangun.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna damel dina replay "Narayama Setsuko" sareng parantos ngahontal hasil anu saé. Dina Juni 2019, "Living in Kyogen" (Asahi Press) diterbitkeun.

Mansai Nomura

Dilahirkeun taun 1966.Diulik di handapeun akina, almarhum Manzo Nomura, sareng ramana, Mansaku Nomura.Harta budaya intangible penting sebutan umum.Lulus ti Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo. Dipingpin "Kyogen Gozaru Noza".Nalika ilubiung dina sababaraha pagelaran Kyogen sareng Noh di bumi sareng di luar negeri sareng nyumbang kana sumebarna, anjeunna parantos dibéntangan dina drama kontemporer, pilem sareng drama TV, sareng ngalaksanakeun dina panggung "Atsushi-Yamatsukiki / Meizinden-", "Maling Nasional" sareng " Meizinden". Anjeunna geus loba aktif, kayaning ngarahkeun karya nu ngagunakeun pinuh téhnik klasik sarta muncul dina NHK "Nihongo de Asobo".Nunjukkeun luar biasa dina unggal widang sareng nyumbang pisan kana ningkatkeun kasadaran Kyogen.Salaku master Kyogen hirup di jaman kiwari, anjeunna nanya naon Kyogen kedah ngaliwatan sagala kagiatan. Dina 1994, ngumbara ka Inggris dina Program Pelatihan Luar Negeri Artis Urusan Budaya.Narima Penghargaan Wajah Baru / Penghargaan Keunggulan Festival Seni, Menteri Seleksi Seni Pendidikan, Kebudayaan, Olahraga, Ilmu Pengetahuan dan Teknologi Penghargaan Wajah Baru, Penghargaan Seni Pertunjukan Asahi, Penghargaan Teater Kinokuniya, Penghargaan Seni Mainichi Penghargaan Koreya Senda, Penghargaan Teater Yomiuri Penghargaan Karya Terbaik. , jsb.Bukuna kalebet "Mansai no Gozaru", "MANSAI ◎ Kaitai Shinsho" (Penerbitan Asahi Shimbun), sareng "Kyogen Cyborg" (Nikkei Inc./Bunshun Bunko).Diréktur artistik Teater Umum Setagaya.Diréktur musik Jepang di Ishikawa Ongakudo.Dosen ngadatangan di Universitas Seni Tokyo.

Hagi Daimyo

<Synopsis>

Saurang raja nagara anu enggal-enggal uih deui ti ibu kota angkat ka kebon pikeun ningali kembang sakura Hagi di handapeun bimbingan pangagung Taro.Tukang Taro, anu terang yén anu gaduh jalma lancar sok hoyong nganjang, ngajarkeun daimyo lagu anu biasa, "Naha éta Hagi no Hana anu mekar sapuluh lipatan sareng dalapan lipet sareng salapan?" ..Saatos ngaraosan taman anu endah, anjeunna tungtungna nyanyi lagu, tapi daimyo ...

<Sorot>

Ieu mangrupikeun karya anu sanés ngan ukur nyindiran daimyo anu gaduh kamampuan tapi kurang gaya, tapi ogé ngagaduhan karakter sapertos Kyogen dina ngagambar salaku jalma anu polos sareng berehan.Mangga ngarasakeun panggung kalawan suasana damai.

棒縛

<Synopsis>

Juragan, anu terang yén dua hamba anu maok sareng nginum sake ti pabrik sake nalika anjeunna jauh, kaluar sareng mahkota Taro salaku tongkat sareng makuta Jiro di tukangeunana.Masih, dua anu hoyong nginum memeras hikmahna sareng tungtungna suksés nginum bari ditalian.Nalika dua jalma mabok nuju ribut ngeunaan nyanyi sareng nari ...

<Sorot>

Nyaéta hiji karya anu boga kabébasan anu dirojong ku ulin, saperti muka panto pabrik sake jeung nari ku leungeun anu teu bébas.Ieu mangrupikeun salah sahiji karya agung Kyogen anu anjeun tiasa ningali.