Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Konsér Hiji Koin Saki Nakae Sopran Recital

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2022 Pebruari 2 (Jumaah)

Jadwal ① 14: 00-15: 00
② 17: 00-18: 00
tempat pasamoan Aula Daejeon Bunkanomori
genre Pertunjukan (konsér)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

500 yen (murid SD ka luhur)

 

Catatan

* Lotre, sistem aplikasi sateuacanna

Kapasitas pikeun tiap sési: 116 jalma 
Bates waktos aplikasi: Kedah sumping dugi ka Jumaah, 2022 Maret 1

Enquiries: Déwan Manajemén Ota Bunkanomori 03-3772-0770

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

① 14: 00-15: 00 Situs wéb Déwan Manajemén Daejeon Bunkanomorijandéla séjén

 

② 17: 00-18: 00 Situs wéb Déwan Manajemén Daejeon Bunkanomorijandéla séjén