Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Festival Teater Fantasi Désa Magome Writers 2021 "Ilustrasi Hanako ka Anne, Kashitaro sareng Tom Sawyer" Pameran

Pameran ieu mangrupikeun proyek anu aya hubunganana sareng "OTA Art Project Magome Writers' Village Fancy Theatre Festival 12 ~ Teater Performance & Talk Event" anu bakal dilaksanakeun dina 5 Désémber (Minggu)!

Naha anjeun terang Kampung Penulis Magome anu tiasa disebat warisan budaya Bangsal Ota?
Kira-kira 90 taun ka tukang, ti ahir jaman Taisho nepi ka awal jaman Showa, aya hiji wewengkon tempat rupa-rupa inohong budaya saperti novelis jeung pelukis ngumpul jeung cicing jeung silih interaksi di Omori, Ota Ward.
Ieu mangrupikeun paméran anu ngenalkeun tarjamahan anu saé tina dua penerjemah, Hanako Muraoka (1893-1968) sareng Kinetaro Yoshida (1894-1957), anu cicing di Désa Penulis Magome, kalayan ilustrasi.Lima ilustrator parantos ngagambar ilustrasi pikeun paméran ieu, nampilkeun pamandangan anu kasohor ku Hanako Muraoka "Anne of Green Gables" sareng Kinetaro Yoshida "Adventures of Tom Sawyer".Mangga ngarasakeun jeung tarjamah alus teuing tina penerjemah patali Ota Ward.

Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan Festival Teater Fantasi Désa Magome Writers '2021

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Désémber (Rebo) - 12 Désémber (Minggu), 1

Jadwal 10: 00 ~ 22: 00
tempat pasamoan Sudut Paméran Daejeon Bunkanomori
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

jalan asup gratis

Palaku / detil karya

panyadia ilustrasi
Yoshitomo Yokoyama (ilustrator)
panyadia ilustrasi
MARU (ilustrator)
panyadia ilustrasi
Rinko Hara (ilustrator)
panyadia ilustrasi
Aya Mizuta (ilustrator)
panyadia ilustrasi
Mina Arakaki (seniman)

Yoshitomo Yokoyama (ilustrator)

Ilustrator / desainer / dosen paruh waktu SMP.Saatos damel di kantor desain, janten mandiri salaku desainer grafis dina taun 2009.Ti saprak éta, anjeunna parantos ngalaksanakeun rupa-rupa proyék sapertos iklan, WEB, sareng pamekaran kota.Dina waktos anu sami, dina 2011, anjeunna muka toko umum anu ngarangkep salaku toko antena. "Kuring ieu dikaruniai klien anu resep ilustrasi retro nu Kuring kungsi dihasilkeun sacara mandiri, tur ayeuna pakasaban utama mah nyieun desain anu difokuskeun ilustrasi. Abdi hoyong ngalakukeun paméran solo atawa nyieun hal kawas buku gambar. Jigana ".

MARU (ilustrator)

Dilahirkeun taun 1996.Lulus ti Joshibi Universitas Seni jeung Desain.Anjeunna specializes dina ilustrasi antik, sarta tanggung jawab majalah kayaning Zexy, JJ, non-euweuh, jeung, sarta FUDGE.jp dina WEB, fokus kana gaya hirup awéwé.

Tomoko Hara (ilustrator)

Dilahirkeun di préféktur Nagano.Lulus ti Tama Art University Jurusan Desain Grafis. Lulus ti MJ Ilustrasi.Aktif salaku ilustrator lepas saprak 2017.Ku ngagambar sababaraha bahan lukisan dina kertas bari nyampur aranjeunna, anjeunna nyadiakeun ilustrasi pikeun advertisements, WEB, bungkusan, jaket musik, jeung sajabana, utamana pikeun buku redaksi jeung majalah.Dibere karya aslina dina paméran solo, paméran grup jeung acara. Paméran solo bakal dilaksanakeun dina 2022 pikeun kahiji kalina dina tilu taun.

Aya Mizuta (ilustrator)

Kusabab SMA, anjeunna geus diajar lukisan di studio Rousseau disponsoran ku bapana, pelukis.Neruskeun produksi bari ngayakeun paméran solo, paméran grup, jeung kontes unggul. Cicing di Kanada ti 2011 nepi ka 2015.Anyar-anyar ieu, anjeunna meunang hadiah pérak dina JIA Illustration Award 2021.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna ngayakeun paméran solo di Bloom Coffee Okinawa di 2020, sareng paméran "Buku anu diproduksi sacara mandiri sareng pameran scrapbook" dina buku sareng kopi dina pot di 2021 (Ito City).

Mina Arakaki (seniman)

Dilahirkeun di Bangsal Ota.Lulus ti Universitas Seni Musashino, Fakultas Seni sareng Desain, Jurusan Lukisan Minyak taun 2008.Ngagunakeun motif hal kapanggih dina gelap jeung caang peuting, dwellings, kahirupan sapopoe jeung lingkungan, anjeunna utamana nyieun lukisan, kotak kosong tur kantong kertas. Pameran solo di Hasu no hana (2014), Pusat Budaya Jerman OAG Lobby (2018), Galeri 58 (2020, jsb.), Tama River Open Atelier (2015, 2017), Pameran Tablet Wanita Lokal (Galeri Minami) Ilubiung dina sagala rupa paméran. sapertos Mfg. Co., Ltd., 2020).

homepagejandéla séjén

inpormasi

Gawé babarengan

Mie Muraoka (sastra Inggris sareng panarjamah)
Eri Muraoka (panulis)