Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér ulang taun ka-XNUMX Tokyo Wind Kuningan Orchestra

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

12 Méi 12 Poé

Jadwal Lawang dibuka jam 12:30
Mimitian 13:30
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)

Pagelaran / lagu

Les Miserables
Trilogi Lupin III

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

jalan asup gratis

* Sadaya korsi bébas

inpormasi

HP https://twboweb.web.fe2.com

Kontak twbo.committee@gmail.com

お 問 合 せ

Pangatur

Tokyo Angin Kuningan Orchestra 

nomer telepon

080-3446-5418 (Imamura)