Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Ota Ward Folk Hiburan Pelestarian Society Survey Jepang Taun Anyar urang

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2022 sataun 2 bulan 6

Jadwal 13:30 ngamimitian (13:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Kinerja (Lain)

Nu matak

Anggota Ota Ward Folk Entertainment Preservation Society, jsb.

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi gratis
jalan asup gratis

お 問 合 せ

Pangatur

Ota Ward Folk Hiburan Pelestarian Society
(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

nomer telepon

03-3761-6059 (Média)