Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club Hermanos Valle Cuban Peuting

~ Proyék khusus di Shimomaruko Citizen's Plaza anu dilanjutkeun ti saprak 1993 ~

Ngarasakeun wengi Kuba panas ku baraya ti trumpeter Cuban Luis Valle jeung flutist saxophone Pedro Valle!

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2022 Pebruari 2 (Kemis)

Jadwal 18:00 ngamimitian (17:30 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Performa (jazz)
pamaen

Valle baraya

Nu matak

Luis Valle (Tp, Cho)
Pedro Valle (Sax, Fl, Cho) jeung sajabana

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2022/21 bulan (Salasa)) 10:00 ~

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 2,500
Diskon Ahir [19: 00 ~] 1,500 yen (ngan upami aya korsi deui dina dinten éta)

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

pamaen
Valle baraya

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus anyar, sadaya korsi parantos ditunjuk sareng tuangeun sareng inuman henteu diidinan.