Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér senang vol.3 Diajar musik klasik nganggo kacapi

Konsér musik chamber dipuseurkeun kana kacapi.Angsuran katilu tina séri populér, anu dijual unggal waktos, nambihan tanduk kana suling, cello, sareng kacapi, sareng anjeun tiasa ngaraosan diajar musik kalayan panjelasan alat, teka-teki, sareng sudut pangalaman kacapi.Ieu mangrupakeun eusi nu bisa ngarasakeun teu ukur ku barudak leutik tapi ogé ku déwasa.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Salasa, 2023 November 3

Jadwal 13:00 ngamimitian (12:30 kabuka)
Dijadwalkeun pikeun réngsé dina 14:45
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Kinerja (klasik)

Pagelaran / lagu

"program"
Mozart: Konser tanduk No.1
Ti "La La Land"
Pachelbel: Canon
Saint-Saëns: Swan
Tchaikovsky: Waltz tina Kembang tina "The Nutcracker"

Nu matak

Kana Shigemi (suling)
Mikio Unno (cello)
Kyoko Okuda (kacapi)
Tamu
Jun Furuno (tanduk)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi anu dicadangkeun Dewasa 2,000 yen Barudak (umur 4 taun dugi ka murid SD) 1,000 yen Di luhur tuur (umur 0 taun dugi ka 3 taun) gratis

Catatan

Klik di dieu pikeun meuli tiket

https://passmarket.yahoo.co.jp/event/show/detail/02hxjkipn6u21.html

 

お 問 合 せ

Pangatur

Harpuroosa

nomer telepon

03 6425 6114