Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Grup Studi Tari Yamato Partisipasi Gratis Kelas Bon Odori

Urang mikaresep latihan Bon Odori lokal sapertos Omori Jinku sareng tarian rahayat ti sakumna nagara.Urang bakal pituduh Anjeun gently malah keur beginners.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2023 April (Rebo), 4 April (Rebo), 5 Mei (Rebo), 4

Jadwal 10: 00 ~ 12: 00
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Kuliah / Lokakarya (Lianna)
写真

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

1 yen sakali

Catatan

Maké baju anu gampang joged, mawa uwabaki

お 問 合 せ

Pangatur

Grup Studi Tari Yamato

nomer telepon

090-3509-7779