Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Poé husus di Kino Igloo pikeun pencinta pilem Pikeun maranéhanana anu salawasna mikir ngeunaan bioskop.

Ieu mangrupikeun proyék pikeun jalma anu resep pilem sareng bioskop.
Di bioskop kuno di Kamata, anjeun tiasa nonton pilem, ngadangukeun carita ti sémah anu aya hubunganana sareng pilem, sareng ngobrol ngeunaan éta.Naha henteu nyéépkeun sadinten di bioskop ti isuk dugi ka wengi?
* Ieu bakal screening projector.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Saptu, 2023 Januari 11

Jadwal 10:30 ngamimitian (panto muka jam 10:00)
tempat pasamoan sabalikna
(Tokyo Kamata Bunka Kaikan bioskop heubeul lantai 4 (7-61-1 Nishi Kamata, Ota-ku, Tokyo)) 
genre Kinerja (Lain)

Pagelaran / lagu

[program]
① Saringan "Sadetik: Eternal 24 Frames" (2020 China, 103 menit)
② Talk (Shoko Takenaka (Cinecoya) x Ren Sudo (sutradara/aktor) x Rui Arisaka (Kino Igloo))
<Lunch break> * Ngawengku kotak dahar beurang tina seni & libur Unit dahareun
③ Screening "New Cinema Paradise" (1989 Italia-Perancis 124 menit)
④Talk (Hairi Katagiri (aktor) x Junya Watanabe (Kino Igloo, Filmarks) x Rui Arisaka (Kino Igloo))
⑤ Poto peringatan sareng sadaya anggota ~ Kanpai

Inpo tiket

Inpo tiket

release Tanggal

  • Online: Dijual ti 2023:10 dina 11 Maret 10 (Rebo)!
  • Telepon khusus tikét: 2023 Maret 10 (Rebo) 11: 10-00: 14 (ngan dina dinten mimiti penjualan)
  • Penjualan jandela: 2023 Maret 10 (Rebo) 11:14-

※ AngkatTanggal penjualan nyaéta 10/11 (Rebo)Punten dicatet yén ieu parantos robih.

*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupan pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon tikét khusus sareng jandela Ota Kumin Plaza parantos robih.Pikeun detil, mangga tingal "Kumaha mésér tikét".

Kumaha mésér tikét

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi gratis
Umum 6,000 yen
Di handapeun umur 18 taun 4,000 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah
* Anjeun tiasa nyandak tuangeun sareng inuman.

Catatan

Peatix: Pra-jualan dimimitian ti 20:10 Rebo, 00 Séptémber

Peatix

inpormasi

Tata: Kino Igloo

Disponsoran ku: Asosiasi Pariwisata Ota

gawé babarengan: Retro Box Co., Ltd.