Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

89 Taun Anyar Plaza Yose [Edisi Perjalanan Usaha Apriko]

Rejeki datang ka lawang seuri. Dina 2024, Taun Anyar Yose taunan bakal dilaksanakeun di Aprico!

Klik di dieu pikeun detil dina Saptu, 1 Januarijandéla séjén

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2024 Séptémber 1 (Jumaah)

Jadwal 18:30 ngamimitian (17:45 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (Lain)
Nu matak

Ichiba Ryutei
Tatekawa Shiraku
Yanagiya Karoku
Sanza Yanagiya

Inpo tiket

Inpo tiket

release Tanggal

  • Online: Dijual ti 2023:11 dina 15 Maret 10 (Rebo)!
  • Telepon khusus tikét: 2023 Maret 11 (Rebo) 15: 10-00: 14 (ngan dina dinten mimiti penjualan)
  • Penjualan jandela: 2023 Maret 11 (Rebo) 15:14-

*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupan pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon tikét khusus sareng jandela Ota Kumin Plaza parantos robih.Pikeun detil, mangga tingal "Kumaha mésér tikét".

Kumaha mésér tikét

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Korsi S 4,500 yen
Korsi 3,500 yen
* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Rincian hiburan

Kuda Kota Ryutei © Yoshino Mido
Tatekawa Shiraku
Yanagiya Hanamori © Michihiro Baba
Sanza Yanagiya