Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Origami

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Rebo, 2023 Juli 10

Jadwal 13: 30 ~ 16: 00
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Kuliah / Lokakarya (Lianna)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 500

Catatan

* 50 urang dina hiji datangna, mimiti-dilayanan dasar dina poé

Enquiries: Déwan Manajemén Ota Bunkanomori 03-3772-0770

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

Déwan Manajemén Leuweung Budaya Daejeonjandéla séjén