Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Konser Felice "Kado Lagu"

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2023 Mei 11 (Kemis)

Jadwal 14: 00 ~ 16: 00
tempat pasamoan Aula Daejeon Bunkanomori
genre Kinerja (klasik)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 1000

Catatan

* Lotre, sistem aplikasi sateuacanna Kamampuh: 250 jalma 
Bates waktos aplikasi: Kedah sumping dugi ka 2023 Juli 11

Enquiries: Déwan Manajemén Ota Bunkanomori 03-3772-0770

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

Déwan Manajemén Leuweung Budaya Daejeonjandéla séjén