Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Konsér musik seru ti XNUMX taun Hiji buku gambar musik béntang pikeun kolot jeung barudak ngarasakeun Buku gambar tanpa gambar anu anjeun tiasa karasa dina haté anjeun

Salila beurang dina weekdays, urang bakal nganteurkeun hiji kualitas luhur sarta waktu nikmat musik, kaasup lagu Natal kawentar tur carita-warming haté. Dewasa bisa ngarasakeun eta ka fullest babarengan jeung barudak ti 0 taun.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2023 Séptémber 11 (Jumaah)

Jadwal 2023 Séptémber 11 (Jumaah)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Pertunjukan (konsér)
Kasenangan pikeun kolot sareng murangkalih - Buku gambar musik Star

Pagelaran / lagu

Orok Maret Beureum Nosed Reindeer Santa Claus datang ka Town Jingle Bells Jupite
Hayu eta jadi - Hayu eta indit Santa Claus dina panik Cha Cha Cha kaulinan
Twinkle Twinkle Star Variasi Lamun Anjeun Kahayang kana hiji Star jeung leuwih

Nu matak

Akiko Kayama (piano), UPN (nyanyi), Yuko Ikeda (nyanyi), Haruna Koita (biola)

Inpo tiket

Inpo tiket

Salasa, 2023 November 9

Harga (kalebet pajak)

Kabéh korsi unreserved Dewasa 1800 yen Anak 800 yen

Catatan

0 taun sareng 1 taun gratis ngan upami teu aya korsi anu diperyogikeun

お 問 合 せ

Pangatur

COCOHE

nomer telepon

045-349-5725