Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Galeri Seni Aprico "Éksprési Cahaya ku Jandéla"

Dina période 5 nepi ka 2 Reiwa 4, urang bakal ngenalkeun "ekspresi cahaya" anu digambarkeun dina lukisan.Ku ngalukis ku cahaya, tiasa langkung jero ngagambarkeun perjalanan waktos, puisi, sareng émosi jalma anu kagambar.
Dina période kadua, anjeun tiasa ningali karya anu ngagambarkeun cahaya nganggo windows salaku motif.Ku ngagunakeun lampu pikeun ngabedakeun antara luar jandela jeung interior, pemirsa dijieun nangtung gigireun jandela dina ragam leuwih realistis, ngagambar aranjeunna kana dunya karya.Mangga wilujeng sumping.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2023 Méi (Salasa) - 9 Juni (Rebo), 26

Jadwal 9:10 am-XNUMX: XNUMX pm
* Aplico ditutup nalika dinten-dinten katutup.
tempat pasamoan Ota Kumin Aula Aprico Batur
genre Pameran / Acara

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

jalan asup gratis

Rincian hiburan

inpormasi

tempat pasamoan

Aprico XNUMXst basement témbok lantai