Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Yamato Spirit ~Arwah Sora ti Jepang ka Dunya~

Konsér penyembuhan kalayan nyanyi, piano, sareng biola

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Salasa, 2023 November 11

Jadwal 19:00 ngamimitian (18:00 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
genre Kinerja (klasik)
sumanget Yamato

Nu matak

Annapurna II (nyanyi) / mishri.u (piano) / YUMA (biola)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

3,500 yen (dibayar tunai dina poé)

お 問 合 せ

Pangatur

Proyék Annapurna

nomer telepon

090-9293-6290