Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kuliah Tern Saeutik Kuliah Husus: Nyieun decoys tern saeutik dimimitian di kelas SMP

NPO Little Turn Project, organisasi anu dianggo pikeun nangtayungan tern saeutik, manuk migratory ditunjuk salaku spésiés kaancam punah, bakal nampilkeun laporan kagiatan taun ieu sarta hasil nyarang, kitu ogé kinerja husus dina nyieun decoys tern saeutik.
Saeutik terns datang pikeun ngangkat budak maranéhanana dina hateup Tokyo Morigasaki Water Reclamation Center di Pulo Showa unggal taun.
Ota City ngarojong Little Turn Project, hiji NPO anu terus ngajaga terns saeutik.
Usaha anu terus-terusan diperyogikeun pikeun ngajagi spésiés langka sareng ngawétkeun tempat nyarang.Naha henteu nyandak kasempetan ieu pikeun mikir ngeunaan ngajaga lingkungan alam sareng hirup babarengan sareng alam?

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Saptu, 2003 Januari 12

Jadwal XNUMX:XNUMX ngamimitian (panto muka jam XNUMX:XNUMX)
tempat pasamoan Ota Ward Aula Aplico Exhibition Room
genre Kuliah (Lain)
Kuliah Tern Saeutik

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Gratis

Catatan

XNUMX urang munggaran dina poé

お 問 合 せ

Pangatur

NPO Saeutik Aktipkeun Project x Ota Kota Divisi Ukuran Lingkungan

nomer telepon

03-5744-1366